Τρίτη, 14 Ιανουαρίου 2014

Αποκλειστικό: Έρχονται κι άλλες Λευκές Εβδομάδες

Πόσες αργίες έχουν τα σχολεία; Βάλε Σαββατοκύριακα, βάλε 4-5 εθνικές γιορτές, βάλε δεκαπενθήμερα Χριστουγέννων και Πάσχα, βάλε τρίμηνο καλοκαιριού, βάλε καταλήψεις και απεργίες… Επομένως αυτό το εκπληκτικό διήμερο που θέλουν να κολλήσουν με την Καθαρά Δευτέρα για να τονωθεί ο εσωτερικός τουρισμός, πως πρέπει να το χαρακτηρίσουμε; Ασπιρίνη για τον καρκίνο; Κερασάκι στην τούρτα;

Η ανοησία της κυβέρνησης (όχι το συγκεκριμένο μέτρο, αλλά αυτή που επικρατεί στα μυαλά των εθνοπατέρων μας) προφανώς και δεν έχει ταβάνι. Οι εμπνευστές αυτής της βλακείας ισχυρίζονται πως η «Λευκή εβδομάδα» υπάρχει σε όλη την ανεπτυγμένη Ευρώπη. Ναι, την ίδια απάντηση έχουμε όλοι στο άκουσμα του επιχειρήματός τους. Όπως την ίδια απάντηση είχαμε και στον ισχυρισμό του ημίτρελου φασίστα υπουργού Υγείας ότι έξω στα ξένα επικρατεί το 25ευρω στα νοσοκομεία.

Ας γίνουμε επιλεκτικοί αντιγραφείς των Ευρωπαίων λοιπόν και ας υποδεχτούμε τη «Λευκή εβδομάδα» για να τονώσουμε τον εσωτερικό μας τουρισμό. Ο υπουργός Παιδείας, σίγουρος για την επιτυχία του εγχειρήματος, σκέφτεται και άλλους τομείς στους οποίους μπορεί να εφαρμοστεί το ιδιοφυές αυτό μέτρο.
Πηγή: Mediasoup 

Facebook Page εδώ / Facebook Profile εδώ / Twitter εδώ