Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2014

Αν ο Νώε ήταν Έλληνας κι έφτιαχνε τη Κιβωτό σήμερα

Ο Κοντομηνάς επέλεξε την κλασσική μέθοδο αποφυγής της σύλληψής του, παρουσιάζοντας… «πρόβλημα υγείας» (κάτι που τον εντάσσει στην υπέροχη λίστα των Μάκη Ψωμιάδη, Αχιλλέα Μπέου) και εισήχθη «εσπευσμένα» στο νοσοκομείο. Ο Άγγελος Φιλιππίδης, αυτός ο αποτυχημένος και γραφικός τύπος που κάποτε ανέλαβε τις τύχες του Παναθηναϊκού, πιάστηκε στην Κωνσταντινούπολη των ΗΠΑ και αναμένεται η έκδοσή του στην Ελλάδα.

Παράλληλα, τρεις βουλευτές των ουγκ προφυλακίστηκαν και πήγαν να κάνουν παρέα στον αρχηγό τους και τους υπόλοιπους συντρόφους τους. Ο Λιάπης που εξελίσσεται σε νέο Τσοχατζόπουλο (δηλαδή και πνιγμένος στη διαφθορά και εξιλαστήριο θύμα), κατηγορείται και για πείραγμα του ρολογιού της ΔΕΗ για να πληρώνει λιγότερο ρεύμα.

Ήταν έντονο Σαββατοκύριακο σε θέματα πολιτικής διαφθοράς. Ήταν δυνατή η δόση μπόχας και βρωμιάς το τριήμερο που μας πέρασε. Ο «Νίντζα των αποκαλύψεων» προχωρά σε ακόμα ένα εναλλακτικό ρεπορτάζ, παρουσιάζοντας όλη αυτή τη δυσωδία μέσα από μια αλληγορική ιστορία με πολλούς συμβολισμούς: Αν ο Νώε ήταν Έλληνας κι έφτιαχνε τη Κιβωτό σήμερα.
Πηγή: Mediasoup 

Facebook Page εδώ / Facebook Profile εδώ / Twitter εδώ