Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2014

8 γνωστοί τρομοκράτες αντιγράφουν τον Ξηρό

Την πρώτη μέρα που βγήκε η είδηση ότι ο Ξηρός δεν επέστρεψε στη φυλακή από την άδειά του, υποτίμησα πολύ την είδηση και υπέθεσα πως απλά καθυστέρησε και είναι θέμα ωρών να γυρίσει μόνος του στο κελί του. Δεν είχα ακούσει και τις δηλώσεις του δικηγόρου του (κάτι για τον επαναστατικό χαρακτήρα του πελάτη του έλεγε αν θυμάμαι καλά) και στοιχημάτισα ότι σε δυο-τρεις μέρες θα είναι πίσω.

Αμ δε… Ο μπαγάσας εξαφανίστηκε, συντρίβοντας κάθε ίχνος σοβαρότητας που είχε απομείνει από τη δικαιοσύνη, η οποία για κάποιο λόγο δίνει άδειες σε βαρυποινίτες, χωρίς να τους κολλάει έστω ένα βραχιολάκι στο πόδι. Ο Ξηρός έθεσε σε εφαρμογή το πιο εύκολο σχέδιο απόδρασης και τώρα ξανακάνει παιχνίδι.

Το βιντεάκι-επιστολή-μανιφέστο που ανέβασε χθες ήταν εξαιρετικό, τόσο από άποψης αισθητικής, όσο και περιεχομένου, αλλά κι ερμηνείας. Θα μπορούσε να ανταγωνιστεί τον Cristian Bale στο "American Hustle".  Ήδη άρχισε να δημιουργείται μόδα. Ο «Νίντζα των αποκαλύψεων» δεν μπορούσε να μην παρακολουθήσει ότι καινούργιο κυκλοφορεί και σας παρουσιάζει 8 ακόμα τρομοκράτες που ακολουθούν τα βήματα του ιστορικού στελέχους της 17Ν.
Πηγή: Mediasoup 

Facebook Page εδώ / Facebook Profile εδώ / Twitter εδώ