Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου 2013

Διάλογος με τον ημίγυμνο και οπλισμένο Κασιδιάρη

Αυτό που μου κάνει εντύπωση στον Κασιδιάρη, είναι το ότι δεν πρόκειται για τελείως αμόρφωτο τύπο. Παραδόξως για φασίστα, έχει σχετικά καλό συντακτικό και το λεξιλόγιό του δε θα το έλεγα φτωχό. Φαίνεται ότι έχει διαβάσει καναδυό βιβλία (άσχετα αν το ένα από αυτά είναι το «Αγών μου»). Δεν είναι τελείως ντουγάνι όπως π.χ. οι συνοδοιπόροι του Μπαρμπαρούσης, Γερμενής ή Λαγός. 

Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του υπαρχηγού των ουγκ είναι αυτά που αρμόζουν σε ένα υψηλόβαθμο στέλεχος εγκληματικής οργάνωσης: Νευρικός, εριστικός, αγενής, υστερικός, κακόψυχος και πολεμοχαρής. Έχει εμμονή με τα όπλα. Γουστάρει τα όπλα, γουστάρει τη βία. Μόνο ένας αιμοδιψής τύπος θα έβγαζε φωτογραφίες αγκαλιά με όπλα και θα τραβούσε βίντεο που τον δείχνει να πυροβολεί… μια πινακίδα (2,5 χρόνια δεν είναι η ποινή για τη βλάβη της;).

Ο «Νίντζα των αποκαλύψεων» για να τιμήσει τη μέρα των 34ων γενεθλίων του (ναι ρε, μαζί με τα καλοκαίρια), ανέλαβε μια τρελή κι επικίνδυνη αποστολή: Εισχώρησε στα ενδότερα του τρόμου των κομμουνιστριών γυναικών και κατέγραψε τους διαλόγους που πραγματοποιήθηκαν εν μέσω της τελευταίας του φωτογράφισης.
Πηγή: Mediasoup 

Facebook Page εδώ / Facebook Profile εδώ / Twitter εδώ