Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2013

Οι εκφράσεις προσώπου ενός γνήσιου Ελληναρά

Οκ, απέκτησα νέα εμμονή κι αυτή ακούει στο όνομα Σεραφείμ. Οι προηγούμενες (εμμονές) μπροστά του ωχριούν. Ο Πάγκαλος, η Βίσση, η Χρυσή Αυγή, ο Τάσος, όλοι μαζί είναι ένα μικρό κοπάδι από κουτσομούρες μπροστά στον καρχαρία Μητροπολίτη Πειραιώς. Κανείς από όλους τους προαναφερθέντες δεν μπορεί να συγκριθεί μ’αυτό το τόσο σκοτεινό, βδελυρό και οπισθοδρομικό αντικείμενο που για κάποιο λόγο έχει δημόσια φωνή.

Στο τελευταίο θα μου απαντήσετε πως έχει δημόσια φωνή γιατί τύποι σαν κι εμένα κάθονται και ασχολούνται μαζί του. Δεν έχετε άδικο. Από την άλλη δεν μπορώ να παραβλέψω έναν άνθρωπο που επηρεάζει προς το χειρότερο τόσο κόσμο. Υπάρχουν χαζοί που τον παίρνουν στα σοβαρά. Απελπισία ρε.

Αφορμή για να ασχοληθεί ξανά μαζί του ο Νίντζα των αποκαλύψεων, είναι η νέα του επιστολή, μέσα από την οποία ωρύεται ξανά για το σύμφωνο συμβίωσης των ομόφυλων ζευγαριών. Ναι! Έλυσε όλα τα προβλήματα του ποιμνίου του, έδωσε φαγητό και στέγη σε κόσμο και τώρα έχει άπλετο χρόνο για τους άπλυτους κι επικίνδυνους γκέι που μας οδήγησαν στην κρίση!

Πηγή: Mediasoup 

Facebook Page εδώ / Facebook Profile εδώ / Twitter εδώ