Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2013

Ο Σαμαράς στη νέα διαφήμιση της ΝΔ-Bank

Δε θυμάμαι τον εαυτό μου να έχει ξανασυμφωνήσει τόσο πολύ με απόψεις κυβερνητικών βουλευτών και υπουργών. Η πιο μεγάλη αλήθεια που ακούστηκε το τελευταίο κουραστικό και τελείως ανιαρό τετραήμερο της συζήτησης για την πρόταση μομφής, ήταν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε δώρο στη Νέα Δημοκρατία και τον Σαμαρά.

Σε τι αποσκοπούσε αυτή η κίνηση του Αλέξη; Υπήρχε περίπτωση να γίνει το θαύμα και να υπερψηφιστεί η πρότασή του; Υπήρχε περίπτωση να μη συσπειρωθούν οι Νεοδημοκράτες μπροστά στο ενδεχόμενο να χάσουν τη θέση τους; Αρχίζω να πιστεύω όλο και πιο πολύ ότι ο Τσίπρας βολεύτηκε στη θέση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης και δε σκοπεύει να βάλει τον εαυτό του σε… κυβερνητικά βάσανα.

Από την άλλη, ο Σαμαράς την είδε καουμπόης. Μάγκας. Πιο ισχυρός. Στη θέση του πρωταγωνιστή της σημερινής ανάρτησης θα ταίριαζε ίσως περισσότερο ο Τσίπρας, αλλά αφού την έκανα την γκάφα, ας το σώσω: Ο Σαμαράς είναι φίλος μας. Νοιάζεται για εμάς. Απλά έπεσε θύμα παρεξήγησης και τραβάει όλα όσα τραβάει ως πρωθυπουργός. Το κυβερνητικό τρέηλερ (που ίσως επιμελήθηκε ο Κεδίκογλου) είναι χαρακτηριστικό. Και μοιάζει με ένα που κυκλοφορεί τώρα τελευταία στην τουβού:Πηγή: Mediasoup 

Facebook Page εδώ / Facebook Profile εδώ / Twitter εδώ