Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2013

Αφού το λέει ο σοβαρός Μπάμπης

Ξέρω ότι οι περισσότεροι από εμάς δεν βλέπουμε τηλεόραση. Παρόλα αυτά, όλοι ανεξαιρέτως ξέρουμε τον Μπάμπη Παπαδημητρίου, τον «Γιάννη Πρετεντέρη» του ΣΚΑΪ. Γιατί όμως τον ξέρουμε; Επειδή οι λίγοι που τον βλέπουν, αναδημοσιεύουν τις απόψεις του στο Facebook κι έτσι μαθαίνουμε κι εμείς οι βάρβαροι τι λέει αυτός ο σοφός άνθρωπος. Γιατί; Γιατί έτσι.

Αυτός ο δημοσιογράφος λοιπόν, κατάφερε να αποκτήσει αναγνωρισιμότητα λόγω των αναρίθμητων αρνητικών σχολίων και αναδημοσιεύσεων των απόψεών του στα social media. Δουλειά του είναι να λέει την άποψή του, δουλειά του είναι να κατευθύνεται από άλλους, δουλειά του είναι να προκαλεί για να τραβήξει την προσοχή. Η δική μας δουλειά γιατί πρέπει να είναι η ενασχόλησή μας μαζί του; 

Κορυφαίο ανδραγάθημα του συγκεκριμένου κυρίου είναι η πρόταση για δημιουργίας μιας μεγάλης συντηρητικής δύναμης, στην οποία θα συμπεριλαμβάνονται η Νέα Δημοκρατία και η… «σοβαρή Χρυσή Αυγή». Ναι, αφού το λέει αυτός και το αναδημοσιεύουμε όλοι, γιατί όχι; Εξάλλου είναι μια πολύ καλή κι εφαρμόσιμη ιδέα.

Πηγή: Mediasoup 

Facebook Page εδώ / Facebook Profile εδώ / Twitter εδώ