Πέμπτη, 11 Απριλίου 2013

Πάτα το κουμπί επιτέλους!

Αγνοώντας πλήρως τις κραυγές του κάθε συνωμοσιολόγου, εσχατολόγου, αναγνώστη της Ελεύθερης Ώρας ή υμνητή του γέροντα Παϊσίου, μακαρίζω την τύχη μου που γεννήθηκα σε ευρωπαϊκή χώρα. Γκρινιάζουμε συνέχεια, κλαιγόμαστε για έλλειμμα δημοκρατίας, διακατεχόμαστε από αίσθημα αδικίας όταν αναφερόμαστε π.χ. στα ελληνοτουρκικά κτλ, αλλά ας είμαστε σοβαροί. Εδώ καλά είμαστε, αλλού δεν είναι.

Η Ασία ας πούμε, σπαράσσεται ακόμα από πολέμους: Η Συρία, η Παλαιστίνη, το Αφγανιστάν, η Τσετσενία, η Βιρμανία και αρκετές άλλες άγνωστες σ’εμάς χώρες βρίσκονται στη μέση του χάους και έρμαια των διαθέσεων των ανώμαλων δικτατόρων τους. Στη λίστα προστίθεται πλέον και η Βόρεια Κορέα που χάρη σε ένα 30χρονο διεστραμμένο κωλόπαιδο με μορφή γουρουνόπουλου απειλεί τον Ειρηνικό ωκεανό με ολοκαύτωμα (εντάξει, ο λαϊκισμός μου βάρεσε τιλτ, αλλά είμαι to the point).

Απέχουμε έτη φωτός από το να μας αναγκάζουν να κλαίμε με το ζόρι για την απώλεια μελλοντικών ηγετών μας ή να ξυπνάμε με πολεμικούς συναγερμούς κάθε πρωί. Προς το παρόν έχουμε άλλα στραβά για τα οποία οι λύσεις δεν είναι δύσκολο να βρεθούν. Αλλά ακόμα κι αν δε βρεθούν, τότε ο Βορειοκορεάτης θα μας βγάλει από τη δύσκολη θέση.

Πηγή: Mediasoup 

Facebook Page εδώ / Facebook Profile εδώ / Twitter εδώ