Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2013

Διάλογος μετά Mega-ούρησης

Το Mega το κατηγορήσαμε, το κατηγορούμε και θα το κατηγορούμε για μυριάδες πράγματα. Ζωή να’χει να μας δίνει αφορμές να το κράζουμε. Εννοείται πως από όπου και αν το πιάσεις, κυρίως στον τομέα της ενημέρωσης, θα λερωθείς. (Εδώ και τέσσερις μήνες που δεν έχω αποκωδικοποιητή, βρήκα την υγειά μου πάντως).

Ο Χρήστος Παππάς της Χρυσής Αυγής, ένας κατά τα φαινόμενα άνθρωπος με στοιχειώδη μόρφωση και σε κάποια ώριμη ηλικία (δε βρήκα στοιχεία στο διαδίκτυο για δαύτον), φρόντισε να εκφράσει τη δυσαρέσκειά του στο Mega με έναν τρόπο που στα λόγια μπορεί να τον εκφράσαμε όλοι κάποτε στο παρελθόν, αλλά στην πράξη μόνο το Target Group των Ουγκ θα μπορούσε να το εφαρμόσει και στην πράξη.

Ο άνθρωπος που πριν λίγους μήνες ανέμιζε (για να μην ξεχνιόμαστε) με περηφάνια το πουλί των χουντικών, προχθές κατούρησε έξω από την κεντρική είσοδο των γραφείων του Mega, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις τούρκικες σειρές και δη αυτές που προβλήθηκαν ανήμερα της 25ης Μαρτίου. Ο «Νίντζα των αποκαλύψεων» βρέθηκε στον χώρο του WC και κατέγραψε το περιστατικό:
Πηγή: Mediasoup 

Facebook Page εδώ / Facebook Profile εδώ / Twitter εδώ