Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2013

Όταν ο Παπούλιας συνάντησε τον Πάπα στο ΚΑΠΗ

Και ναι, για πρώτη φορά στην ιστορία, ιερέας με πολύ υψηλό αξίωμα παραιτείται από τη θέση του. Και τι αξίωμα, το υψηλότερο του κόσμου, κάτι σαν πλανητάρχης του Θεού. Ο Άνθιμος έχει πάρει από χθες τρία Lexotanil και ο Χαμενέι ξεκίνησε τα Vicodin. Ο Παπούλιας ισχυρίζεται πως δεν αγόρασε αποκωδικοποιητή και δεν είδε καθόλου την είδηση. Ο δε επίτιμος λέει πως την έσπασε (την τηλεόραση) όταν είδε για 485η φορά τη διαφήμιση με τον Μάικ τον Φασολάκη.

Πολλά ακούστηκαν για την παραίτηση του Πάπα. Ο ίδιος επικαλέστηκε λόγους υγείας, αμφισβητώντας ευθέως τις εικασίες και τα συμπεράσματα των Ελλήνων δημοσιογράφων και ταξιτζήδων που μιλούν για σκάνδαλα παιδεραστίας κι εκβιασμούς κύκλων του Βατικανού. Η αλήθεια όμως είναι πως ο προκαθήμενος του παπικού θρόνου παραιτήθηκε για να κατευνάσει τα πνεύματα στο Ιράν μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από το «Argo». (Να δείτε που θα κυκλοφορήσει κι αυτό).

Ο «Νίντζα των αποκαλύψεων» πήγε μια βόλτα στο ΚΑΠΗ που συχνάζει ο Βενέδικτος και κατέγραψε καρέ-καρέ τη συζητησούλα που έπιασε με τα παιδιά της ηλικίας του και δη του δικού μας ανθρώπου, του Κάρολου:
Πηγή: Mediasoup 

Facebook Page εδώ / Facebook Profile εδώ / Twitter εδώ