Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2012

Αν οι γυναίκες πάνε στο στρατό

Η Ζαρούλια, γνωστή και ως «σύζυγος Μιχαλολιάκου», απ’ό,τι καταλαβαίνω έχει πάρει πολύ ζεστά το ρόλο της ως εκπρόσωπος του ασθενούς φύλου στον εθνικιστικό χώρο: Χθες γνωστοποίησε την επιθυμία της να θεσπιστεί η στρατιωτική θητεία των γυναικών, στα πλαίσια του αγώνα για την εξάλειψη των διακρίσεων κατά των γυναικών. Μάλιστα…

Καταρχήν, καλό θα ήταν να μην είχαμε καθόλου στρατό, αλλά ας όψεται. Από εκεί και πέρα, το ότι ο στρατός έχει σοβαρά προβλήματα, δεν οφείλεται στην έλλειψη γυναικών, αλλά στην ύπαρξη νοσημάτων που ανθούν και στην κοινωνία μας: Διαφθορά, διακρίσεις, βύσματα κτλ.

Οι γυναίκες δεν χρειάζεται να είναι στο στρατό, πόσο μάλλον στο πεδίο μάχης. Δεν το λέω σεξιστικά, απλά πιστεύω πως είναι χρήσιμες (πιο χρήσιμες και από τους άντρες) σε ένα σωρό άλλους τομείς, εκτός από αυτή τη βλακεία που μας επιβάλλουν να ανεχόμαστε. Πως όμως θα ήταν η κατάσταση αν γινόταν το χατίρι της «συζύγου Μιχαλολιάκου»; Στο Twitter θα βρείτε πολλές απαντήσεις, αλλά ο «Νίντζα των αποκαλύψεων» έχει για εσάς τις πιο χειροπιαστές:
Πηγή: Mediasoup 

Facebook Page εδώ / Facebook Profile εδώ / Twitter εδώ