Πέμπτη, 1 Νοεμβρίου 2012

Άγριο ξύλο στο ΠΑΣΟΚ!

Λόγω της απεργίας των δημοσιογράφων (αν και τα αιτήματά τους ικανοποιήθηκαν με τη μη ένταξη του ταμείου της στον ΕΟΠΥΥ, αυτοί δε δούλεψαν όλο το 24ωρο), δεν ενημερώθηκα πλήρως για το τι έγινε στη βουλή. Πάνω κάτω ξέρω ότι δεν πέρασε ένα άρθρο και ότι αρκετοί κυβερνητικοί βουλευτές (κυρίως του ΠΑΣΟΚ) σήκωσαν μπαϊράκι και δεν υπερψήφισαν (είτε καταψήφισαν, είτε έδωσαν απλά το «παρών) αυτά που προώθησε η κυβέρνηση.

Στο Facebook κατέγραψα πολλές και ποικίλες αντιδράσεις, αλλά κράτησα μόνο αυτές των συνήθως ψύχραιμων και μετριοπαθών σχολιαστών, οι οποίοι δείχνουν ανήσυχοι για τις εξελίξεις. Προσωπικά, δε θα προδικάσω τίποτα. Ούτε θα τα βάψω μαύρα, ούτε άσπρα, ούτε εμπριμέ. Προς το παρόν θα συνεχίσω τα μπάνια μου στην άγνοια, γιατί άκρη δε βγαίνει.

Πάντως, πιστεύω πως οι «αντάρτες» του ΠΑΣΟΚ θα υποχωρήσουν στις πιέσεις του Βενιζέλου και θα κάνουν ότι έκαναν στις προηγούμενες ψηφοφορίες. Εξάλλου το κόμμα τους δε θα υπάρχει σε λίγο καιρό. Για να μη παραδοθούν όμως αμαχητί, θα επιδοθούν στο ευγενές άθλημα της παλαμοσφαίρισης. Και φυσικά ο «Νίντζα των αποκαλύψεων» δε θα μπορούσε να μην έχει και αυτό το αποκλειστικό:
Πηγή: Mediasoup 

Facebook Page εδώ / Facebook Profile εδώ / Twitter εδώ