Τρίτη, 23 Σεπτεμβρίου 2014

Οι επώνυμοι Έλληνες που αντιγράφουν τον David Avramidis

Στο Δημοτικό Συμβούλιο του Μαραθώνα περνάνε πλέον καλά, ελέω φυσικά της πληθωρικής παρουσίας του Ψινάκη. Κάποιοι χαλάστηκαν με τον χαρακτηρισμό «Σκάσε μωρή» του δημάρχου προς σύμβουλο αντίπαλης παράταξης. Οι περισσότεροι φυσικά το ευχαριστήθηκαν.

Μου είναι αδιάφοροι οι χθεσινοί χαρακτηρισμοί του γνωστού μάνατζερ. Δε μου είναι καθόλου όμως αδιάφορη η παρουσία του στα κοινά του τόπου του. Ανήκω σ’αυτούς που πιστεύουν πως ο χορτάτος χωρίς απωθημένα και ακομπλεξάριστος Ηλίας θα διαπρέψει στη νέα του πρόκληση.

Που κολλάει ο παραπάνω πρόλογος με το σημερινό θέμα; Στη σοβαρότητα των ανθρώπων που εκτίθενται καθημερινά στον κόσμο. Ο Ψινάκης δεν είναι το σούργελο το οποίο υποδυόταν όλα αυτά τα χρόνια της τηλεοπτικής του καριέρας. Ο άνθρωπος είναι γάτα από τις λίγες και όχι μια καλτ φιγούρα όπως αυτός ο «Μεσσίας» του Facebook που μας έχει πρήξει τους όρχεις με τα σοφιστικέ κλεμμένα τσιτάτα του που αναπαράγουν τα χιλιάδες βλήματα που τον θαυμάζουν.

Η «Αβραμιδομανία» δεν ξεφούσκωσε ακόμα. Μέχρι να συμβεί αυτό, ο «Νίντζα των αποκαλύψεων» υποχρεούται να συνεχίσει τις έρευνές του για το συγκεκριμένο φαινόμενο, βρίσκοντας διάφορα «διαμαντάκια», όπως αυτά που σας παραθέτει ευθύς αμέσως: