Τρίτη, 15 Απριλίου 2014

Πως να ξεφορτωθείτε αυτούς που κάνουν spoiler στο Game of thrones

Σύμφωνα με τον θεμελιωτή της ψυχαναλυτικής σχολής στον τομέα της ψυχολογίας και μεγάλο δάσκαλο του dr.SeenG, τον τρισμέγιστο Σίγκμουντ Φρόιντ, όλοι όσοι κάνουν spoiler σε αγαπημένες σειρές ή ταινίες, τον παίρνουν και δεν υπάρχει γιατρειά στα προβλήματά τους.

Παράλληλα, μεγάλοι γκουρού της οικονομικής κοινότητας όπως ο Τζωρτζ Σόροςς και ο Γουόρεν Μπάφετ, ισχυρίζονται πως οι σποϊλεράδες είναι η κύρια αιτία της εισόδου της Ελλάδας στο μνημόνιο.

Χθες τα social media έγιναν στίβος μάχης μεταξύ των καθυστερημένων που λόγω ανασφάλειας ήθελαν να διατρανώσουν την εξέλιξη του πρόσφατου επεισοδίου του Game of thrones και των υπολοίπων σοβαρών λατρών της εν λόγω παραγωγής που έχουν την υπομονή και την επαγγελματική κατάρτιση να απολαύσουν χωρίς τυμπανοκρουσίες την αγαπημένη τους σειρά.

Από τις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας (αν είναι δυνατόν ρε αργόσχολοι), οι σποϊλεράδες έθεσαν σε εφαρμογή το σχέδιο ξενερώματος και εξάλειψης του στοιχείου του αιφνιδιασμού του τελευταίου επεισοδίου, αποκαλύπτοντας περιχαρείς μέσω κειμένων και εικόνων (ναι ρε τα καμένα) τις εξελίξεις της ιστορίας.

Πρέπει λοιπόν κάτι να κάνουμε μ’αυτούς. Να τους συντρίψουμε. Να τους εξαφανίσουμε. Να τους εξαϋλώσουμε. Ο «Νίντζα των αποκαλύψεων» έχει για εσάς δέκα τρόπους για να το καταφέρετε:


Πηγή: Mediasoup 

Facebook Page εδώ / Facebook Profile εδώ / Twitter εδώ