Δευτέρα, 7 Απριλίου 2014

Αν ο Μαρινάκης γίνει δήμαρχος Πειραιά

Πληθαίνουν τα σενάρια που θέλουν τον Μαρινάκη να κατεβαίνει στις εκλογές ως υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά ή απλά να στηρίζει ένα ψηφοδέλτιο «Ολυμπιακών» αποχρώσεων. Ναι, γιατί όχι; Είναι ένας πετυχημένος επιχειρηματίας που έχει εκατομμύρια ακολούθους ελέω της ομάδας που διοικεί, επομένως η επιτυχία του στον πολιτικό στίβο είναι δεδομένη.

Αυτά τα κακά έχει ο αθλητισμός: Μετατρέπει αδίστακτους ιδιοτελείς ανθρώπους σε λατρεμένους ήρωες. Και δεν το λέω μόνο για τον Μαρινάκη. Δεν εθελοτυφλώ, δεν παραβλέπω πως ο Ιβάν Σαββίδης είναι ένας πρώην βουλευτής του αυταρχικού Πούτιν. Αν τον υπερασπιζόμουν, θα φαινόμουν στους άλλους όπως φαίνονται σε μένα οι ΑΕΚτσήδες που στηρίζουν τον Μελισσανίδη, οι Παναθηναϊκοί τον Γιαννακόπουλο, οι Ατρόμητοι τον Σπανό κ.ο.κ.

Ο Μαρινάκης λοιπόν κάποια στιγμή ίσως γίνει ο τοπικός άρχοντας του λιμανιού. Αν τον θέλουν εκεί κάτω, γούστο τους και καπέλο τους. Αν γίνει και ο Μπέος δήμαρχος Βόλου, τότε εδώ στην Κατερίνη δε θα αργήσει η στιγμή που θα δούμε στον δημαρχιακό θώκο τον Σαχπατζίδη. Επιστρέφουμε όμως στον Βαγγέλα. Ο «Νίντζα των αποκαλύψεων» προσφέρει ακόμα ένα εναλλακτικό ντοκουμέντο: Αν ο Μαρινάκης γίνει δήμαρχος Πειραιά.Πηγή: Mediasoup 

Facebook Page εδώ / Facebook Profile εδώ / Twitter εδώ