Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2014

Να γιατί το ΠΑΣΟΚ πάει από αποτυχία σε αποτυχία

Δεν υπάρχει πολιτικός με ταπεινότητα και αλτρουισμό. Δεν υπάρχει άνθρωπος με ταπεινότητα και αλτρουισμό που θέλει να γίνει πολιτικός. Γίνομαι απόλυτος, αλλά ποιος μπορεί να με κατηγορήσει ότι γίνομαι άδικος; Ποιος μπορεί να μου παραθέσει αντεπιχειρήματα;

Για να τα καταφέρεις στον λάκκο με τα κωλοδάχτυλα που ονομάζεται «Πολιτικός στίβος» πρέπει να είσαι τρομερά φιλόδοξος (στα όρια της ματαιοδοξίας) και να μην έχεις πολιτικούς ενδοιασμούς. Τέτοια περίπτωση (η πιο χαρακτηριστική μάλιστα) είναι ο Βενιζέλος. Το υπέρμετρο εγώ του και η μανιώδης λύσσα του να πετύχει σε κάτι που διαχρονικά αποτυγχάνει, τον κάνει τρομερά επικίνδυνο, όσο και εξευτελισμένο στα μάτια κάθε νορμάλ ανθρώπου που παρακολουθεί την πολιτική επικαιρότητα.

Βλέποντας ο Μπένι τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ στο ναδίρ και την πολιτική του οντότητα να εισπράττει την καταστροφική του πορεία στο χώρο, να τον οδηγούν στο… τέλος της καριέρας του, προσπαθεί να πιαστεί από οποιαδήποτε σαχλαμάρα επινοηθεί, προκειμένου να δώσει παράταση σε κάτι που έχει πεθάνει και βρωμίσει εδώ και καιρό.

Η «Ελιά», αυτός ο απίθανος φορέας του Σημίτη και του Κουβέλη, που δημιουργήθηκε και καλά για να ανανεώσει και συσπειρώσει την Κεντροαριστερά, στα μάτια του Ευάγγελου φάνηκε ένα καλό στήριγμα για να σώσει το ΠΑΣΟΚ του 5%. Τελικά αποδεικνύεται πως ούτε οι 70χρονοι βετεράνοι του χώρου δε θέλουν συνεργασία με τον mr.Εγώ. Δεν βρέχει Ευάγγελε, σε φτύνουν.

Πηγή: Mediasoup 

Facebook Page εδώ / Facebook Profile εδώ / Twitter εδώ