Πέμπτη, 9 Ιανουαρίου 2014

Η νέα ταινία των Δένδια - Ξηρού

Επειδή το σημερινό ποστ έχει… χολιγουντιανή αύρα, θέλω να κάνω μια μικρή αναφορά σε τρεις ταινίες που μου κέντρισαν το ενδιαφέρον και σκοπεύω να τις δω σύντομα: Η μία λέγεται «Dallas buyers club» στην οποία πρωταγωνιστεί ο Μάθιου Μακόναχι (το ονοματεπώνυμό του στα αγγλικά δε γράφεται ούτε με βοήθεια), ο οποίος παριστάνει τον οροθετικό. Για τις ανάγκες των γυρισμάτων, ο σωματαράς Μάθιου έχασε σχεδόν 20 κιλά και είναι σαν τον «Τσάμπα» της γνωστής αηδιαστικής διαφήμισης.

Η δεύτερη είναι το ακόμα πιο φημισμένο «The wolf of Wall Street» του Σκορσέζε, στην οποία πρωταγωνιστούν ο Λεονάρντο Ντικάπριο και ο Μάθιου Μακόναχι (πάλι). Αν κατάλαβα καλά, πρόκειται για μια νύξη στον καπιταλισμό και την ματαιοδοξία όσων τον υπηρετούν. Η τρίτη είναι το «12 χρόνια σκλάβος» με πολλούς γνωστούς πρωταγωνιστές (μεταξύ άλλων και ο Μπραντ Πιτ) και με μια υπόθεση χιλιοπαιγμένη μεν, πάντα ενδιαφέρουσα δε.

Ο «Νίντζα των αποκαλύψεων» σήμερα έχει να σας προσφέρει μια ακόμα καινούργια παραγωγή, μια διασκευή ταινίας που έκανε επιτυχία πριν μια δεκαετία σχεδόν. Πρωταγωνιστούν δύο άτομα που απασχολούν πολύ την επικαιρότητα τις τελευταίες μέρες και αναμένουμε την τηλεθέασή της με πολύ ενδιαφέρον:

Πηγή: Mediasoup 

Facebook Page εδώ / Facebook Profile εδώ / Twitter εδώ