Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2014

Κι ο Σαμαράς μπλεγμένος σε ροζ σκάνδαλο!

Πάντα είχα την αίσθηση ότι στους άντρες δεν παίζει τον μεγαλύτερο ρόλο η ομορφιά για να ξελογιαστούν οι γυναίκες. Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις γοήδων που δεν τους λες και… Μπραντ Πιτ, αλλά έχουν πολύ μεγάλο σουξέ στο αντίθετο φύλο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο (κατ’εμέ πιο άσχημος ομορφάντρας, τουλάχιστον της Ευρώπης) Βενσάν Κασέλ.

Τον Μπερλουσκόνι, παρά την ηλικία του, τον θεωρώ ελκυστικό άντρα. Θα μου πείτε πως έχει και κάτι δις στην μπάντα, αλλά μια γοητεία για να ρίξει τις πιτσιρίκες την έχει. Ο Κλίντον είναι ομολογουμένως πολύ ωραίος άντρας. Ο Σαρκοζί είναι σαν μαστουρωμένο χελωνονιντζάκι, αλλά έχει τη γαλλική φινέτσα και την έριξε την Κάρλα. Από τους δικούς μας, δε θα πω ποιον θεωρώ πιο ωραίο, αλλά ξέρω ότι ο Χρυσοχοΐδης είναι παντρεμένος με την Ματσούκα την ευρωβουλευτίνα (η οποία έχει το όνομα, έχει και τη χάρη). Ο Κεδίκογλου πάλι… δεν ξέρω πως την έριξε την δικιά του.

Η Γαλλία η-δονίζεται στους ρυθμούς του ροζ σκανδάλου του Ολάντ. Ναι. Οκ. Δεν τον λες και μπάζο, αλλά ούτε και κάποιον που θα έριχνε μια ωραία (γιατί είναι ωραία) γυναίκα σαν αυτή την ηθοποιό που βλέπουμε 8 ώρες την ημέρα στα social media και στα δελτία. Κι όμως, την έκανε την σκανδαλιά του. Ο Σαμαράς με την ξινή –σανχαλασμένογιαούρτι- φάτσα, άραγε, τι κάνει σ’αυτόν τον τομέα; Ο «Νίντζα των αποκαλύψεων» κάνει το απονενοημένο διάβημα και καταγράφει το υποθετικό ντοκουμέντο:Πηγή: Mediasoup 

Facebook Page εδώ / Facebook Profile εδώ / Twitter εδώ