Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2013

Ο καυτός διάλογος Ομπάμα - Δανέζας Πρωθυπουργού

Εντάξει, έχω χάσει πάλι τον μπούσουλα με την επιλογή των ειδήσεων και των θεμάτων συζήτησης. Άφησα τα… «αποκριάτικα» πάρτι των χιμπατζήδων, τους πυροβολισμούς του υπαρχηγού τους σε πινακίδα (2,5 χρόνια φυλάκισης δεν «κοστίζει» η ζημιά;) και τις πόζες του με όπλα λες και είναι πρίτι μπρα και καταπιάστηκα με ένα μπαγιάτικο πλέον θέμα. Ότι και να πείτε έχετε δίκιο.

Όμως από την άλλη δεν πήγαινε η καρδιά μου να αφήσω ανεκμετάλλευτο ένα τέτοιο εντυπωσιακό ενσταντανέ. Δεν είναι όποιοι κι όποιοι. Και δεν είναι μόνο η σπουδαιότητα των δύο ερωτευμένων ηγετών, αλλά στην ανάθεση της αποστολής του «Νίντζα», έπαιξε ρόλο και η παρουσία της ζηλιάρας και μουντρούχας συζύγου (η οποία παρόλα αυτά ήταν κυρία, δεν έκανε σκηνικό και ας τα βλέπουν αυτά κάποιες…). (Σκάω).

Στην κηδεία του Μαντέλα λοιπόν, ο Ομπάμα είχε την τύχη να καθίσει δίπλα στην ομολογουμένως εντυπωσιακή πρωθυπουργό της Δανίας με αποτέλεσμα να ξυπνήσει μέσα του ο Μεϊμαράκης. Ο φακός κατέγραψε τη σκηνή, αλλά δεν είχε ήχο. Γι’αυτό όμως είμαστε εμείς εδώ.
Πηγή: Mediasoup 

Facebook Page εδώ / Facebook Profile εδώ / Twitter εδώ