Δευτέρα, 9 Δεκεμβρίου 2013

Αστείες εικόνες πολιτικών 8

Μετά από μία ακόμα γερή αποτοξίνωση, πίσω στο μαχητικό καθήκον της ενημέρωσης: Υπερψήφιση του προϋπολογισμού (πως κι έγινε Σαββατόβραδο; Οι ψηφοφορίες αυτές δεν πραγματοποιούνται τις Κυριακές;), παγωνιά σε όλη την Ελλάδα (σύμφωνα με τα αθηναϊκά ΜΜΕ, εμείς εδώ καλά είμαστε), κόσμος δεν έχει ρεύμα και βρίσκει θάνατο από μαγκάλια ή πυρκαγιές, οι διοικητικοί των πανεπιστημίων αναστέλλουν τις απεργίες τους…

Δεν έχασα τίποτα σπουδαίο (εννοώ να εμπνέει τον «Νίντζα»), αντιθέτως αξιοποίησα τον χρόνο μου πηγαίνοντας σε συναυλία των Tiger Lillies στη Θεσσαλονίκη, όπου είχα την τύχη να πρωτακούσω και τους Opera Chaotique (τσεκάρετέ τους στο Youtube, είναι υπέροχοι - Είναι και πατριωτάκια μου). Μέσα στην καλοπέραση είδα και το Captain Phillips με τον Τομ Χανκς. Πολύ καλή ταινία με εξαιρετικές ερμηνείες κι έντονο ρεαλισμό. Αξίζει.

Μετά από καιρό επανέρχεται η στήλη με τις -όχι απαραίτητα- αστείες εικόνες πολιτικών, οι οποίες σήμερα έχουν μπόλικο… Άδωνι. Και λίγο Μπένι. Και Σαμαρά. Και κάποιους άλλους. Μέχρι και Φιλαράκια. Μέχρι και Δημήτρη Παπαμιχαήλ. Και Καρβέλα.


Για να μπείτε στο νόημα της εικόνας, κάντε κλικ εδώ και βάλτε το στο 00:19:30. Πλιζ...


Έλα που δεν καταλάβατε τη σκηνή...


Πηγή: Mediasoup 

Facebook Page εδώ / Facebook Profile εδώ / Twitter εδώ