Πέμπτη, 7 Νοεμβρίου 2013

Η απάντηση Σαμαρά που μας αποστόμωσε

Όταν ήταν ακόμα αναλογική η τηλεόραση, είχα την… πολυτέλεια να βλέπω αρκετά συχνά το πολυαγαπημένο «Σαν σήμερα» στην ΕΡΤ. Κοιτούσα με δέος εκείνα τα κοσμοϊστορικά γεγονότα που στιγμάτισαν τον προηγούμενο αιώνα και παρατηρούσα πως ευτυχώς δεν περνάμε και υπέθετα πως ίσως δε θα ξαναπεράσουμε ποτέ τέτοιες στιγμές.

Τα χρόνια του μνημονίου όμως, δυστυχώς έχουν να προσφέρουν πολύ υλικό για τα «Σαν σήμερα του μέλλοντος»: Το διάγγελμα ΓΑΠ στο Καστελόριζο (για το οποίο έγινε αναφορά μέχρι και στο εκπληκτικό «Newsroom»), το θρίλερ που προηγήθηκε της πρώτης κυβέρνησης συνεργασίας, η είσοδος της Χρυσής Αυγής στη βουλή, η δολοφονία του Παύλου Φύσσα, οι συλλήψεις των βουλευτών και του αρχηγού των Ναζί, η σημερινή έφοδος των ΜΑΤ στο Ραδιομέγαρο κτλ.

Η σημερινή ανάρτηση συνοψίζει όλα αυτά τα γεγονότα με έναν τρόπο που έγινε πολύ της μόδας στα social media: Τις γνωστές αντιδράσεις με gif. Ο «Νίντζα των αποκαλύψεων» δε θα μπορούσε να μην ακολουθήσει το ρεύμα.

-Κύριε Σαμαρά, μιλήστε μας για την πορεία της ελληνικής οικονομίας, τους ρυθμούς της ανάπτυξης και το μέλλον της δημοκρατίας μας.
http://3.bp.blogspot.com/-3ZFcsmI51dg/UnppoSj5mtI/AAAAAAAARWg/ijtaJeuD7wo/s1600/samarmerkel.gifΠηγή: Mediasoup 

Facebook Page εδώ / Facebook Profile εδώ / Twitter εδώ