Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου 2013

Ο Μήτρογλου βάζει γκολ παντού

Ο Μήτρογλου είναι από τους τύπους που αν δεν ήταν ποδοσφαιριστής… θα πεινούσε. Θα ήταν ακόμα ένας πιτσιρικάς που θα δούλευε (αν δούλευε) σε συνεργείο, θα κάπνιζε στριφτό για να μην έχει πολλά έξοδα, θα ξόδευε όλο του το χαρτζιλίκι στις μηχανές (που απ’όσο γνωρίζω έχει αδυναμία) και οι διασκεδάσεις του θα ήταν τα τσιπουράδικα τα μεσημέρια και τα παρακμιακά μπαρ με Πάολα και Παντελίδη τα βράδια.

Παρόλα αυτά, είναι ένας όχι απλά αναγνωρίσιμος αθλητής, αλλά ένα πολύ καυτό όνομα των ημερών, χάρη στο ταλέντο του και τη ροπή του να βάζει πολλά και κρίσιμα γκολ. Άρχοντας. Στα παπάρια του η κρίση, οι ιδεολογικές ανησυχίες, ο πόλεμος των άκρων κτλ, η ζωή του είναι όπως πολλοί νέοι ονειρεύονται και δε χρειάζεται να ξεραίνει το σκατό του.

Είναι κάγκουρας, αλλά θεωρώ πως πρόκειται για καλό παιδί. Δεν προκαλεί αντιπάλους (μόνο του ατόπημα το κατέβασμα του σορτς του σε έναν πανηγυρισμό), δεν παίζει βρώμικα, γι’αυτό και αγαπιέται και από φίλους αντιπάλων ομάδων. Ο «Νίντζα των αποκαλύψεων» είναι ένας από αυτούς (ΠΑΟΚτσής γαρ), και για πάρτη του, έκανε ένα scouting στον γκολτζή του Ολυμπιακού όπου και ανακάλυψε πολλά γκολ που έβαλε και δεν τα αντιληφθήκαμε.Πηγή: Mediasoup 

Facebook Page εδώ / Facebook Profile εδώ / Twitter εδώ