Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου 2013

Αποκλειστικό: Τι κρυφάκουσε ο Πάγκαλος

Το θέμα με τις υποκλοπές και τις παρακολουθήσεις εκατομμυρίων κλήσεων από τη NSA, που αν δεν κάνω λάθος είναι μια υπόθεση που αποκάλυψε ο φευγάτος στη Μόσχα, Σνόουντεν, άρχισα να το προσέχω τις τελευταίες δύο τρεις μέρες. Το υποτίμησα πολύ και δε φαντάστηκα ποτέ ότι ίσως γίνει αιτία να έχει άδοξο φινάλε η προεδρική θητεία του Ομπάμα (ναι, αυτή που ήδη πληγώθηκε με τη χυλόπιτα στην πρότασή του για επίθεση στη Συρία).

Είναι πολλές οι χώρες – θύματα των υπερκατασκόπων, εξού και ο εκνευρισμός της Μέρκελ και φυσικά δεν ήταν δυνατόν να μη συμπεριληφθεί κι η Ελλάδα στη λίστα. Ο Πάγκαλος ως γνωστός χωρατατζής, και χωρίς το πολιτικό κόστος να τον φοβίζει πλέον, το έριξε στον… χαβαλέ, τονίζοντας πως και αυτός ως υπουργός Εξωτερικών, είχε το προνόμιο να παρακολουθεί τις γραμμές της αμερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα.

Η αλήθεια είναι πως ο Θόδωρος εξακολουθεί να απολαμβάνει αυτό το χόμπι. Έχει πάρει όλο τον εξοπλισμό στο σπίτι του και κρυφακούει όλες τις συνομιλίες εντός της κυβέρνησης, αλλά κι εντός της βουλής. Ο «Νίντζα των αποκαλύψεων» είχε κι αυτός βέβαια τον δικό του κοριό και κατέγραψε τις κινήσεις του Τέο:


Πηγή: Mediasoup 

Facebook Page εδώ / Facebook Profile εδώ / Twitter εδώ