Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2013

IEK Ναζί: Γίνε δολοφόνος Πακιστανών τώρα

Χθες μια φίλη στο Facebook αναρωτιόταν αν θυμάται κανείς τον Φιλόπουλο, τον φίλαθλο/οπαδό του Παναθηναϊκού που δολοφονήθηκε από αντίστοιχους του Ολυμπιακού και γιατί η ομάδα του Πειραιά δεν ανακηρύχθηκε παράνομη, αφού ο δολοφόνος ανήκε στις τάξεις της. Έψαχνα στο προφίλ της για τυχόν στοιχεία που θα δήλωναν την υποστήριξή της στη Χρυσή Αυγή, αλλά δε βρήκα τίποτα πάντως. Μόνο αυτό το στάτους.

Ναι, ίσως και να έχει δίκιο. Κακά τα ψέματα. Φυσικά όμως και δεν είναι ίδιες οι περιπτώσεις. Αν στη δολοφονία Φιλόπουλου έπρεπε να ερευνηθεί κάτι, αυτό θα ήταν ο σύνδεσμος στον οποίος πιθανόν ανήκε ο δολοφόνος και όχι φυσικά η ομάδα. (Ίσως και να έχει γίνει, δε θυμάμαι καθόλου τα της συγκεκριμένης υπόθεσης). Στην ιστορία με τον Ρουπακιά η περίπτωση είναι λίγο… τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια. Όσο περνούν οι ώρες, τόσα περισσότερα πράγματα αποκαλύπτονται για τις σχέσεις του δολοφόνου με τους φασίστες.

Ο γιατρός που εξέτασε τον -ήδη νεκρό- Φύσσα, δήλωσε πως εδώ και τρία χρόνια δεχόταν επισκέψεις από μετανάστες που μαχαιρώθηκαν από αίληναις πατρηόταις. Χαρακτηριστική είναι η φράση του περί… προπόνησης των ναζί στα σώματα των Πακιστανών. Ο Δένδιας έκανε ήδη μια πρώτη κίνηση για αναγόρευση της Χρυσής Αυγής σε παράνομη οργάνωση. Έτσι κατάλαβα τουλάχιστον. Για να δούμε.
Πηγή: Mediasoup 

Facebook Page εδώ / Facebook Profile εδώ / Twitter εδώ