Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2013

Το Facebook του Μιχαλολιάκου

Η σύλληψη των φασιστών είναι το πιο εύκολο θέμα για ανάλυση. Πάνω κάτω όλοι ξέρουμε τι συνέβη, ποια συμφέροντα εξυπηρετήθηκαν, ποιοι ωφελήθηκαν κτλ. Δε χρειάζονται υπονοούμενα, μπορούμε ξεκάθαρα να ισχυριστούμε ότι η Χρυσή Αυγή ήταν μια συστημική εγκληματική οργάνωση που δούλευε για λογαριασμό της πολιτικής ελίτ, του υπόκοσμου της νύχτας και των επιχειρηματιών. 

Αυτά τα σαΐνια που την ψήφισαν, με το πρόσχημα ότι έτσι θέλουν να τιμωρήσουν το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ, άραγε κατάλαβαν ότι ψήφισαν τα υποχείριά τους; Ότι ψήφισαν μια αναλώσιμη «πολιτική» οντότητα που εξυπηρετούσε προσωρινά σχέδια; (Πω ρε πούστη μου, αυτά τα συνομωσιακά με κάνουν να φαίνομαι σαν τον Λιακόπουλο).

Πάντως, παρά την καχυποψία που ακολουθεί το παρασκήνιο αυτού του -ιστορικού- γεγονότος, απόλαυσα δεόντως την σύλληψη των δολοφόνων νεοναζί. Ο «Νίντζα των αποκαλύψεων» μάλιστα, τους ακολούθησε μέχρι τα έγκατα της ΓΑΔΑ και τσάκωσε τον «πατέρα» της φαμίλιας εν ώρα σερφαρίσματος στα σόσιαλ μίντια. Και ναι, βρήκε –για δεύτερη φορά- το προφίλ του Κορλεόνε στο Facebook:

Πηγή: Mediasoup 

Facebook Page εδώ / Facebook Profile εδώ / Twitter εδώ