Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου 2013

Η πραγματική σχέση ΝΔ - ΧΑ

Γίνεται ατύχημα νταλίκας με λεωφορείο στα Τέμπη; Την άλλη μέρα το κράτος βγάζει νόμο για αυστηρότερους ελέγχους στις νταλίκες, βελτίωση του οδικού δικτύου κτλ. Άσχετα αν δεν εφαρμόζεται ποτέ. Τρώει μαχαιριά οπαδός σε αγώνα ποδοσφαίρου; Βγαίνει νόμος για αυστηρότερες ποινές στα γήπεδα. Άσχετα αν δεν εφαρμόζεται ποτέ. Αντιφασίστας μαχαιρώνεται από φασίστα; Ψάχνουν να βρουν αν η Χρυσή Αυγή έκανε παράνομες πράξεις στο παρελθόν…

Στην τελευταία περίπτωση, η κωμωδία που παίζεται δεν έχει προηγούμενο. Ειδικά όταν ο Δένδιας άρχισε να ερευνά για «τυχόν» υπόγειες σχέσεις αστυνομίας – Χρυσής Αυγής, κόντεψε να μου κοπεί η περίοδος. Πάντως ο κόσμος τσιμπάει. Είναι η τρίτη συνεχόμενη μέρα που αναφέρω ότι η κυβέρνηση βγαίνει κερδισμένη από τη δολοφονία του Φύσσα.

Ίσως είναι εντελώς αυθαίρετο το συμπέρασμά μου, αλλά θα το στηρίξω μέχρι τα μπούνια: Η Νέα Δημοκρατία και η Χρυσή Αυγή είναι -κατά Ψωμιάδη- αδερφά κόμματα, τελεία και παύλα. Η συνεργασία τους είναι άψογη και ανταποδοτική. Όσο για το παιχνιδάκι που παίζουν, είναι κάπως έτσι:

Πηγή: Mediasoup 

Facebook Page εδώ / Facebook Profile εδώ / Twitter εδώ