Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2013

Μπράβο Αντώνη Σαμαρά!

Σε μια από τις περιπέτειες του Αστερίξ, νομίζω στο «Αστερίξ ο Γαλάτης», (στην οποία ο ήρωάς μας έκανε το γύρο της χώρας για να μαζέψει σπεσιαλιτέ από κάθε περιοχή της για να κερδίσει ένα στοίχημα), οι Ρωμαίοι είχαν την πληροφορία πως ο κοντόξανθος φίλος μας και ο χοντρός κολλητός του είχαν αμφίεση λεγεωνάριων. Έτσι βλέπαμε μια αστεία κατάσταση Ρωμαίων να συλλαμβάνουν Ρωμαίους.

Κάπως έτσι φαντάζομαι γίνονται και οι εξορμήσεις του τμήματος Εσωτερικών Υποθέσεων (αυτό νόμιζα υπήρχε μόνο στις ΗΠΑ, άτσα πρόοδος η ελληνική αστυνομία) στα αστυνομικά τμήματα ή στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, στα πλαίσια της εκκαθάρισης του σώματος από τα… ναζιστικά στοιχεία. 

Ο Δένδιας άρχισε να κερδίζει πόντους από αυτή την ιστορία. Το ίδιο και ο Σαμαράς. Επαναλαμβάνω πως αν και θεωρώ αξιόπιστες τις δημοσκοπήσεις, αυτό το +2,5% της Νουδού, αρχίζει να με εκνευρίζει. Μόνο στην Ελλάδα θα μπορούσε μια ακροδεξιά κυβέρνηση να κερδίσει από δολοφονία αντιφασίστα από ναζί. Και αντίστοιχα η αριστερή φιλόδοξη διάδοχος, να μην κερδίζει τίποτα.

Πηγή: Mediasoup 

Facebook Page εδώ / Facebook Profile εδώ / Twitter εδώ