Τρίτη, 6 Αυγούστου 2013

Αίμα, τιμή, άθληση σωστή

Εννοείται πως στην παραλία, όταν πας με τσακαλοπαρέα, κοιτάς εκτός από το μπανάκι και την ηλιοθεραπεία, να κάνεις και άλλα κρετίνικα που θα έχεις να αφηγείσαι μετά από καιρό: Μπουγέλο, μπιτς βόλεϊ, καμάκι, πειράγματα, οφθαλμόλουτρο, κραιπάλη κτλ. Όσο περνάνε τα χρόνια γίνεται πιο περίεργη η κατάσταση γιατί υποτίθεται η παρέα αποτελείται από πιο «ώριμους» ανθρώπους (και «χαλασμένους» σωματικά), αλλά οι μαλακίες παραμένουν οι ίδιες.

Είσαι στην παραλία όμως, δεν έχεις να ντραπείς για τίποτα. Κι άσε τους άλλους να σε κοροϊδεύουν. Εξάλλου το ίδιο κάνεις κι εσύ γι’αυτούς. Αυτοί οι ουγκ που κάνανε αθλοπαιδιές σε παραλία της Κρήτης με διελκυστίνδα (αμφιβάλλω αν μπορεί να την προφέρει κανείς από αυτούς), ακοντισμό, ελληνορωμαϊκή κτλ, αν τα έκαναν όλα αυτά στα πλαίσια του χαβαλέ, είμαι μαζί τους. Αλλά όλοι ξέρουμε πως δεν είναι έτσι.

Έχει ξεφύγει λίγο η κατάσταση, το καλτ των 80’ς επέστρεψε δυναμικά, ο Σουγκλάκος και ο Τρομάρας έρχονται ξανά στη μόδα, η βλακεία πάει σύννεφο, με λίγα λόγια: Παθαίνουμε ότι αξίζουμε. Επειδή η θερινή νάρκη του «Νίντζα» συνεχίζεται, το σημερινό ρεπορτάζ δεν έχει πολλά ντοκουμέντα. Θυμίζει λίγο τις απλοϊκές κρυάδες του 9GAG: Πρόκειται για μια αφίσα προεκλογικής εκστρατείας της κοινότητας των ανθρώπων των σπηλαίων.

Πηγή: Mediasoup 

Facebook Page εδώ / Facebook Profile εδώ / Twitter εδώ