Τρίτη, 2 Ιουλίου 2013

Αν γίνει δήμαρχος η Γιάννα Αγγελοπούλου

Κι όμως, ο Πολύδωρας είναι ακόμα εδώ και λέει τις απόψεις του δημόσια. Αυτός ο άνθρωπος έχει ακόμα λόγο στα δημόσια πράγματα και είναι πολύ πιθανό να υπάρχει πολύς κόσμος που τον παίρνει στα σοβαρά. Να παίρνει στα σοβαρά τον άνθρωπο που μιλούσε για στρατηγούς-ανέμους, που πρόλαβε σε μια μέρα ως πρόεδρος Βουλής να διορίσει την κόρη του, που, που, που…

Ο Βύρων, αυτή η γραφική φιγούρα με το ξεπερασμένο κι επικίνδυνο μυαλό που κάνει κλικ μόνο στη χαμηλότερη -νοητικά- βαθμίδα της «ψηφοφορικής» πυραμίδας, πρότεινε ανοικτά στη ΝΔ να συνεργαστεί με τη Χρυσή Αυγή. Δε θα πω τίποτα παραπάνω, γιατί εξάλλου δεν είναι το θέμα μας ο υπερήλικας πολιτικός. Ας μιλήσουμε για μια άλλη συνεργασία όμως, που δείχνει πολύ ενδιαφέρουσα.

Βγήκε η βρώμα λοιπόν πως η Γιάννα Αγγελοπούλου θα κατέβει για δήμαρχος Αθηνών με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ. Πολύ πιθανόν να μην ευσταθεί η είδηση (τη συγκεκριμένη γυναίκα την παρουσίασαν κάποτε ακόμα κι ως υποψήφια ιδιοκτήτρια του ΠΑΟΚ), αλλά αν σπάσει ο διάολος το ποδάρι του, πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Ο «Νίντζα των αποκαλύψεων» έχει το ρεπορτάζ:
Πηγή: Mediasoup 

Facebook Page εδώ / Facebook Profile εδώ / Twitter εδώ