Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2013

Αποκλειστικοί διάλογοι των ανταρτών της ΕΡΤ

Από τη στιγμή που βγήκε ο… τηλεκριτής της Ρούλας Κορομηλά και ανακοίνωσε το κλείσιμο της ΕΡΤ, διάβασα και άκουσα 45.789 διαφορετικές γνώμες και είμαι τόσο διχασμένος που συμφώνησα σχεδόν με όλες… Ναι, η ΕΡΤ ήταν φυτώριο βισμάτων, αργόσχολων, ακριβοπληρωμένων λακέδων που παρασιτούσαν εις βάρος μας, ήταν ένας οργανισμός που διατηρούσε περισσότερα στελέχη απ’όσα η CERN κτλ.

Κάποια στιγμή έπρεπε σίγουρα να γίνει αναδιάρθρωση σ’αυτό το χάος της κρατικής τηλεόρασης, να μπει μια ρέγουλα στα έξοδα, να κοπούν οι σαχλαμάρες τύπου Eurovision κτλ αλλά… Αλλά όχι έτσι. Όχι έτσι πραξικοπηματικά. Όχι έτσι ώστε να προκαλέσει δημοκρατικό πλήγμα (γιατί τέτοιο προκάλεσε) και πιθανόν να έχουμε πάλι εκλογικές περιπέτειες.

Η ΕΡΤ φεύγει λοιπόν κι έρχεται η ΝΕΡΙΤ, η οποία αντί για 2.600 υπαλλήλους, θα διατηρεί τους μισούς. Φέξε μου και γλίστρησα, αλλά τέλος πάντων. Τώρα τι κάνουμε είναι το θέμα. Οι της ΕΡΤ είναι ανάστατοι και στα γραφεία της Αγίας Παρασκευής επικρατεί πανικός. Ο «Νίντζα των αποκαλύψεων» ήταν ξανά στον τόπο του εγκλήματος και κατέγραψε τα αποκλειστικά ντοκουμέντα:
Πηγή: Mediasoup 

Facebook Page εδώ / Facebook Profile εδώ / Twitter εδώ