Πέμπτη, 16 Μαΐου 2013

Αν η Google εισχωρήσει στα ελληνικά σχολεία

Όπως θα γνωρίζετε, η Google έκανε έναν διαγωνισμό για το πιο ωραίο σχέδιο-λογότυπο με θέμα την Ελλάδα κι ένας πιτσιρικάς από το -λατρεμένο μου- Λιτόχωρο βγήκε νικητής με την ομολογουμένως όμορφη ζωγραφιά του. Ως εδώ όλα καλά: Μια ωραία ιδέα, ένα πετυχημένο εγχείρημα κι ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα.

Έλα όμως που ο ΣΥΡΙΖΑ, προφανώς έχοντας την ανάγκη να καλύψει το κενό του παρηκμασμένου (σε δημοσκοπήσεις και εκλογές) ΚΚΕ, είδε πίσω από αυτή την κίνηση της Google ένα σατανικό ιμπεριαλιστικό σχέδιο, πιστεύοντας ότι η δημοφιλής αμερικανική εταιρεία θέλει να εισβάλλει στα ελληνικά σχολεία. Υποθέτω πως εκεί στην Κουμουνδούρου έχουν παρασυρθεί λίγο από την επιρροή που ασκεί η "Εταιρεία" στο Prison Break και η "Umbrella" στο Resident Evil.

Ο «Νίντζα των αποκαλύψεων» δεν κάθισε με σταυρωμένα τα χέρια και έψαξε το όλο θέμα σε βάθος και έπιασε λαβράκι: Η Google όντως θέλει να παρεισφρήσει στο λαμπρό εκπαιδευτικό μας σύστημα και τα αποτελέσματα της πολιτικής της είναι εμφανή στη λειτουργία των καθηγητών. Ιδού το αποκλειστικό ντοκουμέντο:

Πηγή: Mediasoup 

Facebook Page εδώ / Facebook Profile εδώ / Twitter εδώ