Τετάρτη, 29 Μαΐου 2013

Διάλογοι κατά τη μαγνητική καταιγίδα

Μαγνητική καταιγίδα ήταν και πάει. Μερικοί, όπως μαρτυρούν οι ίδιοι, κόλλησαν στο ψυγείο, άλλοι δεν μπορούσαν να απομακρυνθούν από το τηλέφωνο για να παραγγείλουν πιτόγυρα, κάποια βγήκε για ψώνια με μαλλί Μενεγάκη κι επέστρεψε με μαλλί Χατζηπαναγή…

Κάποιοι τυχάρπαστοι καθηγητές Διαστημικής Φυσικής του πανεπιστημίου Αθηνών είπαν τάχα ότι όλα αυτά τα περί μαγνητικής ή ηλιακής καταιγίδας ήταν σαχλαμάρες. Ισχυρίστηκαν μεν ότι ο ήλιος όντως πλησίασε στο σημείο κορύφωσης της δραστηριότητας του, αλλά δεν έχει εκτοξεύσει σωματίδια προς τη Γη. Ο «Νίντζα των αποκαλύψεων» λέει το αντίθετο. Επομένως είναι ο λόγος του απέναντι στον δικό τους.

Ειδικά χθες το βράδυ στον ουρανό της Αθήνας παρατηρήθηκαν πολλά παράξενα καιρικά φαινόμενα, ο μαγνητισμός της ατμόσφαιρας ήταν δεόντως έντονος και οι παρενέργειές του υπήρξαν πολύ σοβαρές στην καθημερινότητα των Ελλήνων. Το παρακάτω αποκλειστικό ντοκουμέντο δείχνει του λόγου το αληθές (ή ασφαλές, όπως με ενημέρωσαν πρόσφατα ότι είναι το σωστό, να τα λέμε κι αυτά):








Πηγή: Mediasoup 

Facebook Page εδώ / Facebook Profile εδώ / Twitter εδώ