Παρασκευή, 31 Μαΐου 2013

Το 24ωρο του Χρυσαυγίτη βουλευτή με το όπλο

Χθες είδαμε τι μπορεί να συμβεί όταν τα όπλα βρίσκονται στα χέρια ηλίθιων κρετίνων. Από τη μία έχουμε τον Χρυσαυγίτη βουλευτή με το πιστόλι που εκπυρσοκρότησε στο αεροδρόμιο και από την άλλη τον 23χρονο DJ που μέσω Facebook παραπλάνησε ένα 13χρονο ξελογιασμένο κοριτσάκι που βιάζεται να μεγαλώσει. Ευτυχώς και στις δύο περιπτώσεις δεν είχαμε θύματα και οι «εκπυρσοκροτήσεις» έκαναν μόνο θόρυβο.

Στην υπόθεση του βουλευτή των ουγκ, διάβασα πως στον έλεγχο έβγαλε τη γεμιστήρα από το όπλο, σημάδεψε στο πάτωμα και πάτησε τη σκανδάλη για να διαπιστώσει ότι είναι άδειο. Έλα όμως που δεν ήταν. Ευτυχώς ο αυστραλοπίθηκος δεν έριξε και καμιά ματιά μέσα στην κάννη, όπως κάνει πολλές φορές ο Γιόσεμαϊτ Σαμ όταν παθαίνει εμπλοκή η καραμπίνα του και δεν μπορεί να σκοτώσει τον Μπαγκς Μπάνι.

Υπάρχουν διασταυρωμένες πληροφορίες πως ο συγκεκριμένος βουλευτής έχει ξανακάνει γκάφες με το πιστόλι του. Πολλές γκάφες. Ο «Νίντζα των αποκαλύψεων» είναι εδώ για να στις αποκαλύψει. Παρακολούθησε τον Αντώνη Γρέγο και κατέγραψε ένα… συνηθισμένο του 24ωρο: 
 

Πηγή: Mediasoup 

Facebook Page εδώ / Facebook Profile εδώ / Twitter εδώ