Παρασκευή, 5 Απριλίου 2013

Ο Χρυσαυγίτης στη θάλασσα και ο καρχαρίας του Αρκά

Το να πω ότι θίχτηκα που έπεσε το επίπεδο στη βουλή και ακούγονται εκφράσεις τύπου «είσαι χοντρός και γελοίος» από νευρασθενικούς μυγιάγγιχτους που φοράνε μια τελείως ψεύτικη ενδυμασία του αντισυστημικού ιππότη που απλά ψάχνει μια αφορμή για άσκηση βίας, θα ήταν τελείως υποκριτικό. Πλέον δεν μπορούμε ούτε έκπληκτοι να το παίξουμε.

Αρχίζω να πιστεύω (περισσότερο) τους ισχυρισμούς πως η Χρυσή Αυγή είναι ένα πολυτιμότατο εργαλείο στα χέρια αυτών που υποτίθεται ότι βρίσκονται απέναντί της. Μπορεί να είναι πολλοί αυτοί που τάσσονται υπέρ των Ουγκ, αλλά ακόμα περισσότεροι είναι αυτοί που συσπειρώνονται στην απέναντι πλευρά, δηλαδή σε αυτούς που μας κατάστρεψαν. Αν δε συνέβαινε το δεύτερο, τότε το γκρουπούσκουλο του Μιχαλολιάκου θα είχε κηρυχθεί παράνομο εδώ και καιρό.

Παράλληλα, κάποιοι νταήδες, ίσως ουγκ κι αυτοί, του ΚΚΕ, πέταξαν έναν Χρυσαυγίτη στη θάλασσα, ο οποίος ίσως να μην ξέρει κολύμπι. Και είμαστε μόνο στην αρχή. Τέλος πάντων. Ο «Νίντζα των αποκαλύψεων» φόρεσε την καταδυτική στολή του και βούτηξε στα βαθιά για ένα ντοκουμέντο - μπουρμπουλήθρα…
Πηγή: Mediasoup 

Facebook Page εδώ / Facebook Profile εδώ / Twitter εδώ