Τετάρτη, 24 Απριλίου 2013

Βαμμένος Καμμένος

Προέρχομαι από οικογένεια ασπρομάλληδων. Τον πατέρα μου από τα 20 του, τον σταματούν στον δρόμο να του φιλήσουν το χέρι και να του ζητήσουν την ευλογία του. Τον αδερφό μου από τα 30 τον ρωτάνε αν θέλουν να τον περάσουν στο απέναντι πεζοδρόμιο. Την αδερφή μου, αν δεν τα έβαφε, θα την ρωτούσαν πως τα πάει με την Πάνια και αν υπάρχει περίπτωση να τα ξαναβρεί με τη Βίσση.

Εμένα προχθές με ρώτησαν αν στην επόμενη ληστεία καζίνο θα πάρω μαζί μου την Τζούλια Ρόμπερτς και την Ζέτα Τζόουνς. Δεν πέρασε ποτέ από το μυαλό μου να βάψω τις κάμποσες άσπρες τρίχες μου και απορώ πού τη βρίσκουν την όρεξη τύποι όπως ο Πολύδωρας, ο Ρεχάγκελ, ο Γιώργος Κωνσταντίνου κι εσχάτως ο Καμμένος και μπαίνουν σε τέτοια διαδικασία στις ηλικίες τους.

Δεν μπορώ να πάρω στα σοβαρά τον άντρα που βάφει τα μαλλιά του. Είναι δείγμα κομπλεξισμού και μεγάλης έλλειψης σοβαρότητας. Δύο τομείς στους οποίους διαπρέπει ο αρχηγός των Αν.Ελ., κάτι που αποδεικνύεται και από τις προσπάθειές του να αλλάξει πολλές φορές το λουκ του. Ο «Νίντζα των αποκαλύψεων» έχει το αποκλειστικό ντοκουμέντο:

Πηγή: Mediasoup 

Facebook Page εδώ / Facebook Profile εδώ / Twitter εδώ