Κυριακή, 10 Μαρτίου 2013

Πέντε χρόνια dr.SeenG

Όταν ξεκίνησα τις περιπέτειες του dr.SeenG ή αλλιώς του γνωστού πλέον «Νίντζα των αποκαλύψεων» ήμουν στην τρυφερή ηλικία των 28, είχα πολλά περισσότερα μαύρα μαλλιά στο κεφάλι και μερικές εκατοντάδες λιγότερα πιτόγυρα στο στομάχι. Από τότε μεσολάβησαν 1448 (με τη σημερινή) αναρτήσεις – αποκαλύψεις – ντοκουμέντα – κόλαφοι! Χωρίς πλάκα, αν όλα μαζευτούν σε βιβλία, η ύλη πρέπει να ξεπερνάει ακόμα κι αυτή του Αρκά.

Στις 10 Μαρτίου του 2008 (ναι, ο γιατρός έχει την ίδια μέρα γενέθλια με τον Ολυμπιακό…) έγινε η πρώτη επαφή του τρελογιατρού μέσα από το πρώτο μου blog, στο οποίο υπάρχει ακόμα η επισήμανση ακαταλληλότητας του σέρβερ της Google. Ο dr.SeenG λοιπόν, ξεκίνησε ως κόμικ -το πρώτο παρακαλώ στο ελληνικό διαδίκτυο- και κατέληξε σε μοντάζ φωτογραφιών επικαιρότητας και όχι μόνο.

Θυμάμαι εκείνες τις πρώτες μέρες που η επικαιρότητα «ταλαιπωρούταν» από σκάνδαλα όπως αυτό του Βατοπεδίου και αυτό της πτώσης Ζαχόπουλου από το μπαλκόνι, του «κουρασμένου» Καραμανλή που το τηλέφωνό του παρακολουθούταν και τις πρώτες ενδείξεις για την οικονομική κρίση.

Σήμερα αυτή η κρίση έχει φτάσει στο πικ της, ο Καραμανλής είναι παρελθόν, όπως και ο διάδοχός του ο Παπανδρέου, ο Καρατζαφέρης κι αυτός εξαφανίστηκε από τον χάρτη, το ΠΑΣΟΚ διαλύθηκε και οι φασίστες κάνουν την αντεπίθεσή τους με κόμμα στη βουλή και ισχυρή φωνή στην κοινωνία.

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο. Χρόνια πολλά στον τρελογιατρό μας και σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου για τη στήριξη. Επίσης, ένα μεγάλο ξεχωριστό και ειλικρινές ευχαριστώ στη Σεμίνα, τον μόνο άνθρωπο που ό,τι μου υποσχέθηκε, το τήρησε στο ακέραιο και χάρη σ’αυτήν ξεπέρασα πολλά προβλήματα. Γεροί να είμαστε λοιπόν, να συνεχίζουμε να τα λέμε μέσα από το Mediasoup, καλά μυαλά και γαμιέται ο φασισμός!