Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2013

Καθαρά Δευτέρα με τον Κατίδη

Ως αποτυχημένος αθλητής του μπάσκετ (με φάγανε τα κυκλώματα, άτιμη κενωνία κτλ), έχω μία -ας το πούμε- ευαισθησία στα νέα παιδιά που βρίσκονται στους πρόποδες της καριέρας τους. Δε μ’αρέσει που βλέπω τον Κατίδη να χαραμίζει την καριέρα του, ακόμα δεν την άρχισε. Είναι κρίμα να σπαταλάει το ταλέντο και την δουλειά που έχει κάνει ως τώρα (πολλοί μου είπαν πως το πρώτο το έχει, για το δεύτερο δεν ξέρω) λόγω ελλιπούς εγκεφαλικής οξυγόνωσης.

Προφανώς έχουμε μια περίπτωση Έλληνα Καστίγιο, ίσως και χειρότερη. Σίγουρα πάντως έχουμε ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα Έλληνα ποδοσφαιριστή. Τη συγκεκριμένη κατηγορία ανθρώπων την κατατάσσω στον πάτο της… διανοητικής πυραμίδας. Στη συντριπτική τους πλειοψηφία είναι τελείως αμόρφωτοι, χωρίς ίχνος παιδείας και με τα μυαλά λίγο πάνω από το κεφάλι λόγω των χρημάτων που παίρνουν.

Ένας ποδοσφαιριστής που ξέρει να αρθρώσει δύο κουβέντες χωρίς να πετάξει μαλακία, χωρίς να κάνει συντακτικά λάθη κτλ, είναι ο Τζόρβας ο πρώην τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού. Δεν ξέρω αν υπάρχουν πολλοί σαν κι αυτόν. Όταν ακούω δηλώσεις από Χαριστέα, Καραγκούνη, Ζαγοράκη, Λυμπερόπουλο, Ανατολάκη κτλ ή βλέπω τα ελεεινά τατουάζ που χτυπάει ο Κλάους (ξυπνητήρι στον λαιμό ρε γκασμά;) μού έρχεται να γελάσω, αλλά και το παραμικρό μειδίαμα μού κόβεται όταν θυμάμαι ότι αυτοί σε έναν μήνα παίρνουν όσα παίρνω εγώ σε 15 χρόνια… Τέλος πάντων.

Επανέρχομαι στον Κατίδη: Είμαι στους πολλούς που πιστεύουν πως όντως δεν είναι φασίστας και πράγματι δεν κατάλαβε τι έκανε εκείνη τη στιγμή (όπως και πολλοί πιτσιρικάδες που υποστηρίζουν τη Χρυσή Αυγή). Και αυτό είναι χειρότερο για τον ίδιο, καθώς αποδεικνύεται η ύπαρξη μεγαλοποσότητας στόκου στο εσωτερικό του κεφαλιού του. Η τιμωρία από ΕΠΟ και ΑΕΚ δεν ξέρω αν του αξίζει, σίγουρα πάντως δεν είναι τόσο απαραίτητη, αν αναλογιστούμε πως ο συγκεκριμένος αθλητής δεν πρόκειται να πάει μπροστά λόγω χαμηλού IQ (ας αναφέρω ξανά ως παράδειγμα το όνομα του Καστίγιο).

Μακάρι να βγω ψεύτης και το πάθημα του Κατίδη, να του γίνει μάθημα, ώστε να μην πεινάσει στο μέλλον, γιατί πλέον η ζωή στην Ελλάδα δεν είναι εύκολη. Η ίδια συμβουλή πάει και σε όλα τα παιδιά της ηλικίας του που σκέφτονται σαν αυτόν. Και είναι δυστυχώς πολλά. Γι’αυτό και μπαίνω στην διαδικασία να ασχοληθώ με το θέμα. Καθαρά Δευτέρα σήμερα λοιπόν, συμπτωματικά μέρα πνευματικού καθαρισμού. Ας αμολήσουμε την καλούμπα μας:

Πηγή: Mediasoup 

Facebook Page εδώ / Facebook Profile εδώ / Twitter εδώ