Τρίτη, 12 Μαρτίου 2013

Αν ο Πάπας εκλεγόταν στην Ελλάδα

Ξέρετε πόσο καμένος είμαι με τις σειρές, επομένως μιας και σήμερα το μενού έχει Βατικανό, να σας προτείνω και την ανάλογη παραγωγή: Borgias, με τον καταπληκτικό Τζέρεμι Άιρονς στο ρόλο του λαμόγιου σεξομανή Πάπα Βοργία. Πολύ προσεγμένη δουλειά με ωραία σκηνοθεσία και πολύ καλές ερμηνείες, αξίζει να τη δείτε. Μέσα αποκαλύπτονται και οι «κίνκι» διαδικασίες εκλογής Ποντίφικα.

(Π.χ. ο Πάπας κάθεται σε μια τρύπια καρέκλα με τα γεννητικά όργανα να είναι… διαθέσιμα για ψαχούλεμα από κάτω, ώστε να διαπιστωθεί ότι ο προκαθήμενος είναι κατάλληλος για τη θέση). Ο συγκεκριμένος δε, ήταν τόσο κατάλληλος, που σε κάθε επεισόδιο δεν παρέλειπε να προσφέρει στην ερωμένη του τα… αντρικά του καθήκοντα.

Σήμερα το απόγευμα ο Καθολικισμός θα δει την καμινάδα της Καπέλα Σιστίνα να βγάζει άσπρο καπνό ώστε να υποδεχτεί το νέο του ηγέτη. Ο «Νίντζα των αποκαλύψεων» για ακόμα μία φορά είναι συνεπής στο ραντεβού του με την εναλλακτική ενημέρωση και μας δείχνει τι θα γινόταν αν ο Πάπας εκλεγόταν στην Ελλάδα:Πηγή: Mediasoup 

Facebook Page εδώ / Facebook Profile εδώ / Twitter εδώ