Παρασκευή, 1 Μαρτίου 2013

Αστείες εικόνες πολιτικών 6

Αξίζει να πω δύο πραγματάκια που αφορούν τη Χρυσή Αυγή και την… ενασχόλησή μου μ’αυτήν. Καταρχήν, εκνευρίζομαι που ό,τι επιχείρημα και να έχω, πάει στράφει με δαύτους. Δεύτερον, οι φασίστες είναι στον αφρό της πολιτικής εδώ κι ένα χρόνο και ζήτημα να έκανα δέκα αναρτήσεις για πάρτη τους. Επομένως, είναι άστοχοι όσοι λένε ότι ασχολούμαι συνέχεια μαζί τους. Πάντως προβλέπω στο μέλλον να ασχολούμαστε όλοι εμείς οι «δημόσιοι κατήγοροι» ακόμα λιγότερο, γιατί τα πράγματα γίνονται επικίνδυνα και οι απειλές δε θα περιορίζονται πια στο email και στο Facebook.

Επίσης, όταν λέτε μερικοί πως τους δίνω αξία με το να ασχολούμαι μαζί τους και πως η δυσφήμιση είναι η καλύτερή τους διαφήμιση, συμφωνώ, αλλά το ίδιο ισχύει και για τα υπόλοιπα καμάρια μας. Τρίτον, χθες προτίμησα να ανεβάσω θέμα με το «σχολείο» των ουγκ, παρά με τη σύλληψη του «ατσαλάκωτου», μόνο και μόνο επειδή δεν είχα έμπνευση. Απλά πράγματα (κι ευτυχώς η παρεξήγηση με φίλο γι’αυτό το θέμα λύθηκε σύντομα).

Θα πείτε ορισμένοι πως δε χρειάζεται να απολογούμαι, αλλά δεν είναι ακριβώς έτσι. Παρεξηγήσεις γίνονται πολλές και καλό είναι να είμαι καθαρός όσον αφορά τις προθέσεις μου. Λαθεμένες ή όχι δεν πειράζει, αρκεί να είναι καθαρές. Πάμε και για την καθιερωμένη βόλτα μας με εικόνες που τραβούν την προσοχή (όπως θα έπρεπε να είναι κανονικά ο τίτλος της στήλης):
Πηγή: Mediasoup 

Facebook Page εδώ / Facebook Profile εδώ / Twitter εδώ