Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου 2013

Ο Μπογδάνος απαγγέλλει Αρκά στον Φαήλο

Έχω γράψει τίτλους και τίτλους, αλλά ο σημερινός μού φαίνεται από τους πιο παράξενους. Ίσως να φταίνε τα περίεργα ονόματα ή οι περίεργοι χαρακτήρες στους οποίους ανήκουν. Ο Μπογδάνος είναι ανερχόμενο αστέρι. Κατάφερε να προκαλέσει 6 εγκεφαλικά (αυτό δεν ήθελε και πολύ) στον Μιχαλολιάκο όταν τον κάλεσε στην εκπομπή του στον ΣΚΑΪ, το ίδιο όμως προκάλεσε και σ’εμάς με το ιδιαίτερο στυλ του και την αίσθηση που δίνει ότι ζει σε έναν όμορφο δικό του κόσμο. Θεούλης δηλαδή.

Ο νεαρός δημοσιογράφος είναι και ποιητής. Αν μου λέγανε πως κάποιος δημοσιογράφος το έριξε στην ποίηση, αμέσως τον Μπογδάνο θα σκεφτόμουν. Είναι τόσο… «αυτός». Από την άλλη, έχουμε τον Φαήλο. Παλικάρι από τα λίγα. Φάτσα που σου προκαλεί πονοκέφαλο. Ατάκες που σε κάνουν να θες να δεις «Ρετιρέ» για να χαλαρώσεις. Πολιτικός που δεν κατάφερε να εκλεγεί ακόμα και σ’αυτή τη χώρα των ηλιθίων. Για φανταστείτε…

Δύο τόσο αντίθετοι χαρακτήρες που θα ήθελα πάρα πολύ να τους δω να κάθονται ενώπιος ενωπίω στην εκπομπή του πρώτου να βγάλουμε γούστα. Μέχρι τότε όμως, ο «Νίντζα των αποκαλύψεων» έχει να μας προσφέρει μια μικρή γεύση από βραδιά ποίησης του επόμενου Ελύτη. Ή Φοίβου.

Πηγή: Mediasoup 

Facebook Page εδώ / Facebook Profile εδώ / Twitter εδώ