Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2013

Αποκλειστικό! Βομβιστικές επιθέσεις στη βουλή!

Μιας και καταπιάστηκα και σήμερα με θέματα τρομοκρατίας, ας κάνω μια μικρή αναφορά στο «Zero Dark Thirty» (12:30 μετά τα μεσάνυχτα στην στρατιωτική ορολογία), την ταινία φαβορί για αρκετά Όσκαρς: Μοιάζει αρκετά στο «Homeland», πολύ καλή παραγωγή, με αρκετό ρεαλισμό, με έντονη κριτική στις τακτικές των Αμερικανών κατά τη διάρκεια του πολέμου τους με την τρομοκρατία, αλλά πολύ στεγνή και άχρωμη όσον αφορά τους χαρακτήρες της (ίσως οι πιο προχειρογραμμένοι και αδιάφοροι που έχω δει σε υπερπαραγωγή).

Το «Argo» (που καταπιάνεται με την κατάληψη της Αμερικανικής πρεσβείας στην Τεχεράνη κατά την Ισλαμική επανάσταση) είναι πιο σοφτ, αλλά και πιο ευκολοχώνευτο. Και ο Μπεν Άφλεκ αρχίζει και μ’αρέσει πολύ και σαν ηθοποιός και σαν σκηνοθέτης. Κι ένα σχόλιο για τα Όσκαρς: Είδα σχεδόν όλες τις υποψήφιες ταινίες και ξεχώρισα το «Django unchained» του Ταραντίνο.

Πάμε πίσω στην τρομοκρατία: Πυκνοί καπνοί σκεπάζουν το ελληνικό κοινοβούλιο. Οι «επαναστατικές» ομάδες κάνουν πιο έντονη την παρουσία τους, η οποία έχει φτάσει και στο ναό της δημοκρατίας. Τα γραφεία των 8 πολιτικών κομμάτων στη βουλή δέχτηκαν βομβιστικές επιθέσεις και μόνο ο «Νίντζα των αποκαλύψεων» (φυσικά) βρέθηκε στον τόπο του εγκλήματος για να σας μεταφέρει αποκλειστικά πλάνα:
Πηγή: Mediasoup 

Facebook Page εδώ / Facebook Profile εδώ / Twitter εδώ