Τρίτη, 4 Δεκεμβρίου 2012

Οικογενειακές υποθέσεις με πολιτικούς

Αυτό το κλαμπ αποτυχημένων πολιτικών που μην έχοντας άλλη επιλογή, φτιάχνουν δικό τους κόμμα, με την προσθήκη Λοβέρδου μεγάλωσε κατά ένα μέλος: Σαμαράς, Αβραμόπουλος, Ντόρα, Κουβέλης, Καρατζαφέρης, Στεφανόπουλος, Μάνος, Κατσέλη κτλ μας δείχνουν για ακόμα μία φορά πόσο ποδοσφαιροποιημένη είναι η πολιτική στην Ελλάδα.

Θα φέρω για παράδειγμα τον Νταμπίζα: Μεγάλος ποδοσφαιριστής, έκανε μεγάλη καριέρα σε Ολυμπιακό και Νιουκάστλ, αλλά όταν πέρασαν τα χρόνια του, προκειμένου να μην εγκαταλείψει αυτό που αγαπά (και του προσέφερε τόσα λεφτά) και θέλοντας να έχει χρόνο συμμετοχής, αποφάσισε να περάσει τα τελευταία χρόνια της καριέρας του στην «μικρή» Λάρισα (μικρή σε σχέση με τους μεγαλοκαρχαρίες του ποδοσφαίρου).

Ο Λοβέρδος, και ο κάθε Λοβέρδος, αντί να τα παρατήσει, αντί να δει πως τα έφαγε τα ψωμιά του, αντί να αισθάνεται χορτασμένος (με κάθε έννοια), έκανε αυτό που κάνει ο κάθε ανώριμος και άπληστος άνθρωπος μέσης ηλικίας που μας εξουσιάζει. Λίγο άσχετος ο πρόλογος με το σημερινό θέμα το οποίο καταπιάνεται με τις οικογενειακές υποθέσεις των πολιτικών μας. Δείτε μερικές από αυτές:
Πηγή: Mediasoup 

Facebook Page εδώ / Facebook Profile εδώ / Twitter εδώ