Δευτέρα, 24 Δεκεμβρίου 2012

Σχολή καράτε: Η Χρυσή Αυγή

Όταν κατηγορείται για κάτι η Χρυσή Αυγή, τα επιχειρήματα που χρησιμοποιούν τα στελέχη της για να αντικρούσουν τις κατηγορίες, είναι πραγματικά για να τραβάς τα βυζιά σου. Βλέπεις σήματα των Ναζί σε μπλούζες ή τατουάζ των βουλευτών της και σου λένε: «Συκοφαντίες». Αυτό. Καμία επεξήγηση, καμία προσπάθεια να μας δώσουν να καταλάβουμε ότι «κάναμε λάθος».

Ρίχνει ο άλλος σφαλιάρα σε γυναίκα και λέει ότι προκλήθηκε. Κυνηγούσαν τον φουκαρά τον «μελαμψό» με μαχαίρι στο κέντρο της Αθήνας μπροστά σε κάμερες και λένε πως δεν κρατούσε τίποτα. Ήταν άκοπο το νύχι για πολύ καιρό να υποθέσω.

Τώρα με τον Στρατούλη, ομολόγησε ο Χρυσαυγίτης πως το κόμμα θα ανοίξει σχολή καράτε ώστε να εκπαιδευτούν οι παλικαράδες τους και στον επόμενο ξυλοδαρμό να αφήνουν και κανένα καρούμπαλο στο θύμα τους. Εδώ πάω πάσο, ίιιισως και να έκανε καλαμπούρι (sic) και τα λόγια του να μην ήταν παραδοχή του ξυλοδαρμού του Συριζαίου βουλευτή.

Τέλος πάντων, ας παραμείνουμε στο σίγουρο: Τη σχολή καράτε των γιαχαμπίμπι. Ο «Νίντζα των αποκαλύψεων» τώρα βρίσκεται σε γνώριμα νερά (ως νίντζα) και κατέγραψε μια μέρα στο άντρο της σχολής. Οι διάλογοι δασκάλων και μαθητών είναι χαρακτηριστικοί. Ουγκ.

Πηγή: Mediasoup 

Facebook Page εδώ / Facebook Profile εδώ / Twitter εδώ