Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2012

Διάλογος σοκ Άδωνη - Καμμένου

Καταρχήν να κάνω μια μικρή αναφορά στο νέο μακελειό σε σχολείο των ΗΠΑ: Η διαστροφή και η βλακεία του ανθρώπου δεν έχει όρια και υπάρχει σε πολύ μεγάλες ποσότητες. Και κάθε φορά θα μας εκπλήσσει το μέγεθός του. Δεν μπορώ να σταθώ κυνικά απέναντι σ’αυτό το γεγονός, ακόμα κι αν έχουν δει τα μάτια μου τις σφαγές στη Νορβηγία και στους πολέμους σε Ασία και Αφρική.

Εδώ στο Ελλάντα ακούγεται συχνά η επιθυμία να μπει ένας τέτοιος ανώμαλος στη βουλή και να τους κάνει όλους ελβετικό τυρί. Το κακό είναι πως μια σοβαρή μειονότητα(;) αυτών που εκφράζεται έτσι, το εννοεί. Το καλό είναι πως η συντριπτική πλειονότητα αυτής της μειονότητας είναι μόνο λόγια.

Να θυμίσω για ακόμα μία φορά (σ’αυτή τη μειονότητα) πως η ψήφος πονάει περισσότερο, αλλά που να το καταλάβουν οι ηλίθιοι εγκέφαλοι. Ας είναι. Ας συνεχίσουμε να απολαμβάνουμε το θεάρεστο έργο τύπων όπως ο Άδωνις και ο Καμμένος που τσακώνονται ως γνήσιοι εκπρόσωποι της trash tv σε πάνελ επιπέδου Πάνια. Κυρίες και κύριοι, ο κατά Καμμένο «εθνικός μας μαλάκας» και ο κατά Άδωνη «καραγκιόζης» στο πιάτο σας:
Πηγή: Mediasoup 

Facebook Page εδώ / Facebook Profile εδώ / Twitter εδώ