Δευτέρα, 3 Δεκεμβρίου 2012

Του τζάμπα ΓΑΠ η μάνα ζει

Ε ρε έρμε Γκόρτσο… μόνο εσύ και ο Άκης έχετε πληρώσει τις αμαρτίες σας όλα αυτά τα χρόνια της σύγχρονης πολιτικής ιστορίας. Όλοι οι υπόλοιποι τη βγάλανε καθαρή, πολλοί δε, ζήτησαν και τα ρέστα. Ειδικά στις δύο μεγάλες υποθέσεις με τη Siemens και τη λίστα Λαγκάρντ, δεν έχει χυθεί ούτε μια «σταγόνα αίμα».

Ακούμε για σύζυγο Βουλγαράκη, καθαρό το Βουλγαρακέικο, ακούμε για Γιάννο, καθαρός ο Γιάννος. Η μόνη περίπτωση να μπει κάποιος φυλακή, είναι να ακουστεί πως στη λίστα υπάρχει το όνομα του Εικοσιδυού. Πρόσφατο όνομα που βγήκε στη φόρα είναι αυτό της Φρειδερίκης Παπανδρέου. Η ίδια φυσικά αρνείται κάθε ανάμειξη στο σκάνδαλο και υπόσχεται απάντηση μέσω της δικ… της δισκδι… της δικαιοδσ… της τέτοιας τέλος πάντων.

Ο «Νίντζα των αποκαλύψεων» έχει όμως αποδείξεις για την εμπλοκή της και σας παρουσιάζει τον τρόπο με τον οποίο αυτή και ο κανακάρης της «άρπαζαν» τα λεφτά του ελληνικού λαού. (Όσοι δεν έχετε δει την πιο φριχτή και απαράδεκτη σειρά διαφημίσεων που βγήκε ποτέ, έχετε την τύχη να απολαύσετε εδώ ένα σποτ από αυτή):


Πηγή: Mediasoup 

Facebook Page εδώ / Facebook Profile εδώ / Twitter εδώ