Τετάρτη, 7 Νοεμβρίου 2012

Διάλογος με τον βουλευτή που κοιμάται

Κάθε φορά που ετοιμάζω ανάρτηση, ακούω τραγουδάκια στον υπολογιστή και παράλληλα έχω την τηλεόραση ανοιχτή, αλλά στο mute. Όση ώρα επεξεργαζόμουν το σημερινό θέμα, την είχα στο κανάλι της βουλής. Πέρασαν κάτι Καραθανασόπουλοι, κάτι Μακρόπουλοι, μια Αικατερινάρη Τσιμισκή Χόφμαν και διάφοροι άλλοι. Όταν είδα τον Παναγιώταρο να ανεβαίνει στο βήμα, έκλεισα αμέσως τη μουσική κι ανέβασα την ένταση της τηλεόρασης.

Καταλάβατε; Ο μόνος που μου κίνησε την περιέργεια ήταν ένας βουλευτής της Χρυσής Αυγής. Πιστεύω πως δεν είμαι ο μόνος αντιφασίστας που θα ενεργούσε έτσι. Δυστυχώς οι πιο αξιοσημείωτες πλέον παρουσίες στη βουλή είναι οι δικές τους. Το ακόμα πιο άσχημο είναι πως ο εχθρός των «αλβανικών κωλοτρυπίδων» είχε και επιχειρήματα εναντίον των κυβερνητικών κομμάτων, αρκετά των οποίων με βρήκαν σύμφωνο.

Δεν ξέρω με τι να πανικοβληθώ περισσότερο: Με το ότι ταυτίστηκα, έστω και μερικώς, με τους υπανθρώπους; Με το ότι το μνημόνιο είναι αντισυνταγματικό; Με το ότι ο πρόεδρος της βουλής έκανε πάλι το θαύμα του; Με το ότι οι βουλευτές δε διάβασαν σίγουρα το πολυνομοσχέδιο και το έριξαν (μεταφορικά μιλώντας, ίσως και όχι) στον ύπνο;
Όλα τα Internetικά meme μπορείτε να τα δείτε εδώ.

Facebook Page εδώ / Facebook Profile εδώ / Twitter εδώ