Τρίτη, 30 Οκτωβρίου 2012

Αν ο τυφώνας Sandy ερχόταν στην Αθήνα

Μια μικρή αναφορά στον Λιάτσο πριν περάσουμε στο θέμα μας: Δύο δημοσιογράφοι δεύτερης διαλογής, είπαν κάτι αδιάφορο, σε μια εκπομπή πολύ χαμηλής τηλεθέασης, σε μια ανύποπτη στιγμή. Αν το άφηνε στο ντούκου ο ευερέθιστος Αιμίλιος, δε θα έδινε κανείς σημασία. Επομένως, εκτός από φαινόμενο λογοκρισίας, έχουμε παράλληλα και φαινόμενο βλακείας. Μεγάλης.

Στα του τυφώνα: Ευτυχώς δεν έχουμε Σάντες και Κατρίνες εδώ. Δεν ξέρω αν αυτό οφείλεται στην «κλειστή» Μεσόγειο που δε δίνει περιθώρια ανάπτυξης σε τέτοια φαινόμενα (την τερμάτισα τη λέξη), πάντως αξίζει να σταυροκοπηθούμε που δεν αντιμετωπίζουμε παρόμοια προβλήματα. Οι Αμερικανοί βρίσκονται σε απίστευτα δύσκολη θέση, αλλά είναι άξιοι να τα βγάλουν πέρα και θα το κάνουν. Ας οπλιστούν οι άνθρωποι με δύναμη και κουράγιο και μακάρι οι απώλειές τους να είναι όσο δυνατόν λιγότερες.

Εμείς εδώ πνιγόμαστε σε κάθε απλή (ναι, απλή) βροχόπτωση ή χιονόπτωση, για φανταστείτε να μας επισκέπτονταν ανεμοστρόβιλοι, τσουνάμι και τροπικές καταιγίδες. Ο «Νίντζα των αποκαλύψεων» έχει την απάντηση και σ’αυτή την απορία:
Πηγή: Mediasoup 

Facebook Page εδώ / Facebook Profile εδώ / Twitter εδώ