Τετάρτη, 3 Οκτωβρίου 2012

Ο Βενιζέλος στο... κρεβάτι του Ντέξτερ

Στις περισσότερες ταινίες, και δη στις περιπέτειες, ο κακός της υπόθεσης είναι συνήθως ένας μοχθηρός, πονηρός και πανέξυπνος τύπος. Στην πραγματικότητα που ζούμε σ’αυτή τη χώρα, γιατί είναι όλοι χαζοί ρε γαμώτο; Γιατί να μας τρώνε τα λεφτά τύποι σαν τον Βενιζέλο, τον ΓΑΠ, τον Σαμαρά κτλ; Γιατί δεν εμφανίζεται ένα σοβαρό κάθαρμα να μας πάρει και τα σώβρακα;

Κι επιτέλους, γιατί τα δικά μας τα σκάνδαλα να είναι κωμωδίες και όχι σοβαρά όπως στο εξωτερικό; Δίνει η Λαγκάρντ πριν δύο χρόνια (ως υπουργός οικονομικών της Γαλλίας) ένα CD με λίστα Ελλήνων καταθετών στην Ελβετία στον Παπακωνσταντίνου κι αυτός με τη σειρά του το δίνει στον Βενιζέλο, ο οποίος το έχει θαμμένο τόσο καιρό στο γραφείο του γιατί, λέει, είναι παράνομο υλικό. Και έψαχναν εδώ και καιρό τα σαΐνια να βρουν το CD!

Με τα πολλά η φαρσοκωμωδία λήγει, με τη λίστα να βρίσκεται στα χέρια του ΣΔΟΕ (το οποίο θα τη σκίσει τη γάτα). Κι όλα αυτά εξαιτίας (κυρίως) ενός ανόητου αποτυχημένου πολιτικού που με τις παλινωδίες του ανεβαίνει η Χρυσή Αυγή στην τρίτη θέση των δημοσκοπήσεων. Ε, κάπου εδώ αναλαμβάνει ο Ντέξτερ:


Πηγή: Mediasoup


Facebook Page εδώ / Facebook Profile εδώ / Twitter εδώ