Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2012

Αποκλειστικό: Η νέα διαφήμιση της Χρυσής Αυγής

Η βουλευτίνα της Χρυσής Αυγής, Ελένη Ζαρούλια, περισσότερο γνωστή ως «σύζυγος Μιχαλολιάκου», χαρακτήρισε τους μετανάστες «τρισάθλιους και υπάνθρωπους». Προσέξτε: Η ίδια γυναίκα είναι μέλος της Επιτροπής για την Ισότητα και τον Αγώνα κατά των Διακρίσεων της κοινοβουλευτικής επιτροπής του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Θα παραθέσω τις απαντήσεις δύο γνωστών συγγραφέων, τις οποίες συνυπογράφω. Η πρώτη από τον Αύγουστο Κορτώ: «Υπάνθρωπος: λέξη κατάπτυστη, που μόλις την προφέρεις για κάποιον συνάνθρωπό σου, σε μεταμορφώνει σε αυτό που το φτωχό μυαλό σου της αποδίδει ως περιεχόμενο». Η δεύτερη από τον Πέτρο Τατσόπουλο: «Η Ζαρούλια μισεί τους ξένους γιατί είναι ρατσίστρια, αλλά εμείς αγαπάμε τη Ζαρούλια γιατί είμαστε φιλόζωοι».

Η Χρυσή Αυγή δεν πτοείται από αυτά. Μάλιστα, έχει βγάλει και διαφημιστικό, το οποίο βασίστηκε πάνω στο καλύτερο τηλεοπτικό σποτ που προβάλλεται αυτές τις μέρες στην ελληνική τηλεόραση και στο οποίο πρωταγωνιστεί ίσως ο πιο όμορφος παρουσιαστής προϊόντος ever. Αν θέλετε, δείτε πρώτα το βίντεο, για να κατανοήσετε καλύτερα τη διαφήμιση του τριτου δημοφιλέστερου κόμματος του έθνους μας:
 Πηγή: Mediasoup 

Facebook Page εδώ / Facebook Profile εδώ / Twitter εδώ