Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2012

Η ταινία του Γαϊτάνου

Από τη μέρα που εμφανίστηκε στο προσκήνιο η Χρυσή Αυγή, άκουσα και είδα τρία δημόσια πρόσωπα να την επαινούν ή να υποστηρίζουν τις πρακτικές της (πολύ πιθανόν και να τη ψηφίζουν): Πρώτη ήταν η… κόρη του φούρναρη από το «Καφέ της Χαράς» (μου διαφεύγει το όνομά της), δεύτερη η Παπαχρήστου και τρίτος ο Γαϊτάνος.

Στις δύο πρώτες περιπτώσεις ψιλοαδιαφόρησα γιατί μου είναι άγνωστες (ειδικά τη Βούλα δεν την είχα ξανακούσει ποτέ πριν), αλλά με τον Γαϊτάνο ξαφνιάστηκα, διότι τον θεωρούσα… αγαθό. Κι όμως, ακόμα και ο ερμηνευτής του «Ω, γλυκύ μου έαρ» που νομίζεις πως αν ανοίξει ένα τάπερ με γεμιστά θα σπάσει το νύχι του, αποκαλύπτει πως θα ήθελε να σπάσει το κεφάλι των μαύρων που πουλάνε CD και ότι μας έφαγε η ευγένεια και χρειαζόμαστε τη Χρυσή Αυγή.

Ο Γαϊτάνος Χρυσαυγίτης λοιπόν. Άντε να δούμε και την παρουσιάστρια του 4Ε με τα χοντρά φρύδια και το μουστάκι να κατεβαίνει στην Ομόνοια και να προπηλακίζει Πακιστανούς. Η επιστήμη σηκώνει ψηλά τα χέρια. Η τέχνη όμως όχι. Ο Σμαραγδής ετοίμασε τη νέα του ταινία με πρωταγωνιστή τον Πέτρο και ο «Νίντζα των αποκαλύψεων» έχει την αφίσα της:Πηγή: Mediasoup 

Facebook Page εδώ / Facebook Profile εδώ / Twitter εδώ